Adpres Media

Cascada BuciasGrup Plaja Corbu

perfect-tour.ro/ Perfect Tour

vivacredit.ro


Social Media

Lectie de viata: Lidia Fecioru ne spune care sunt oamenii față de care trebuie să păstrăm distanța…

Lidia Fecioru are un sfat prețios pentru fiecare dintre noi. Este ceva ce trebuie luat în calcul dacă vrem să avem o viață liniștită. Sunt oameni față de care ar trebui să păstrăm distanța pentru că nu ne fac deloc bine.

Fără să ne dăm seama ne afectează și ne aduc probleme și gânduri negative care vor avea consecințe asupra noastră pe termen lung.

Lidia Fecioru spune care sunt oamenii față de care trebuie să păstrăm distanța

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3 despre oamenii față de care este mai bine pentru noi să stăm departe. Sunt două categorii mari: oamenii mândri și oamenii lăudăroși.

Ei sunt oamenii pe care nu ar trebui să încercăm să-i schimbăm, să le arătăm calea cea bună, pentru că nu vor vrea să audă, nu vor dori să vadă. Lidia Fecioru spune să ne ținem departe de cei care au în vocabular și folosesc des: Știam eu!, Oricum făceam asta!, pentru că ei pretind că le știu pe toate chiar și atunci când vin să-ți ceară o părere.

Acești oameni ne pot opri din evoluție, din încercarea de a fi cea mai bună versiunea a noastră. Reușesc, prin mândria lor, să ne facă să ne simțim mici și nesemnificativi, deși nu suntem niciodată astfel.

Ferește-te de oamenii lăudăroși

La fel de periculoși pentru noi sunt și oamenii lăudăroși. Au grijă mereu să ne țină la curent, fără să le cerem asta, cu ce fac, ce și-au mai cumpărat, în ce au mai investit, unde pleacă în vacanță, cât de bine se înțeleg cu soțul/soția, cât de frumoși și deștepți sunt copiii lor și ce familie minunată au.

Lidia Fecioru are și o vorbă înțeleaptă, ceva ce ar trebui să ținem cu toții minte pentru a reuși să ajungem la cea mai bună versiune a noastră. Există o zicală foarte frumoasă. Se spune că lângă omul bogat, îmbogățești, lângă cel sărac, sărăcești și lângă cel deștept, te faci mai deștept, a spus bioenergoterapeutul în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse de la Antena3.

Într-o altă emisiune, Lidia Fecioru și numerologul Mihai Voropchievici au vorbit despre fericire și au explicat că oamenii își aduc singuri fericirea în viața lor. Ei au spus că sunt multe realizări pe care oamenii le bifează pentru că așa văd în jurul lor, pentru că așa dictează societatea. Trebuie să facem exact ceea ce ne aduce fericire, nimic automat, lipsit de dorință pură.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.