Social Media

Limbajul corpului: Care din femei ascunde ceva de la tine?

O altă provocare pentru cunoscătorii limbajului corpului! Astăzi vom depista femeile care ascund ceva. Priviți atent imaginea de mai jos și găsiți care dintre aceste femei este o mincinoasă.

Sugestie: mincinoase pot fi mai multe!

Cunoașteți deja care femeie ascunde ceva de la dvs? Începeți să testați cât mai rapid intuiția dvs și cunoașterea limbajului corpului!

Începem cercetările:

Femeia numărul 1  

Este puțin probabil ca această femeie să vă mintă. Un gest cu palmele deschise indică dorința de a fi sincer. Deși unii oratori, îl pot folosi în mod intenționat, vom presupune că acest lucru nu este cazul nostru.

Femeia numărul 2

Această doamnă frumoasă este foarte suspectă. Priviți mai atent: ea își freacă urechea, iar acest gest indică la o pregătire pentru o minciună sau cel puțin pentru o fantezie. Ea ar putea să încerce să vă păcălească!

Femeia numărul 3

Această doamnă este foarte interesată de o conversație. Ea ascultă cu mare atenție și evaluează critic ceea ce a fost spus. Acest lucru este indicat prin gestul când mâna susține bărbia. Aceasta, cu siguranță, nu este varianta noastră.

Femeia numărul 4

Iar în acest caz, cu siguranță ne confruntăm cu o persoană mincinoasă! Cei care cunosc limbajul corpului, știu că atunci când mâna acoperă gura, persoana ascunde ceva sau spune o minciună.

Deci, am găsit ceea ce doream să depistăm. Am depistat nu numai o doamnă, ci chiar două! Femeile din imaginile 1 și 4 sunt mincinoase.

Dvs ați reușit să depistați femeile mincinoase? La cine v-ați gândit în primul rând? Așteptăm cu drag comentariile dvs.

The post Limbajul corpului: Care din femei ascunde ceva de la tine? appeared first on Fasingur.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.