Life Style

Limbajul corpului: Care din femei ascunde ceva de la tine?

O altă provocare pentru cunoscătorii limbajului corpului! Astăzi vom depista femeile care ascund ceva. Priviți atent imaginea de mai jos și găsiți care dintre aceste femei este o mincinoasă.

Sugestie: mincinoase pot fi mai multe!

Cunoașteți deja care femeie ascunde ceva de la dvs? Începeți să testați cât mai rapid intuiția dvs și cunoașterea limbajului corpului!

Începem cercetările:

Femeia numărul 1  

Este puțin probabil ca această femeie să vă mintă. Un gest cu palmele deschise indică dorința de a fi sincer. Deși unii oratori, îl pot folosi în mod intenționat, vom presupune că acest lucru nu este cazul nostru.

Femeia numărul 2

Această doamnă frumoasă este foarte suspectă. Priviți mai atent: ea își freacă urechea, iar acest gest indică la o pregătire pentru o minciună sau cel puțin pentru o fantezie. Ea ar putea să încerce să vă păcălească!

Femeia numărul 3

Această doamnă este foarte interesată de o conversație. Ea ascultă cu mare atenție și evaluează critic ceea ce a fost spus. Acest lucru este indicat prin gestul când mâna susține bărbia. Aceasta, cu siguranță, nu este varianta noastră.

Femeia numărul 4

Iar în acest caz, cu siguranță ne confruntăm cu o persoană mincinoasă! Cei care cunosc limbajul corpului, știu că atunci când mâna acoperă gura, persoana ascunde ceva sau spune o minciună.

Deci, am găsit ceea ce doream să depistăm. Am depistat nu numai o doamnă, ci chiar două! Femeile din imaginile 1 și 4 sunt mincinoase.

Dvs ați reușit să depistați femeile mincinoase? La cine v-ați gândit în primul rând? Așteptăm cu drag comentariile dvs.

The post Limbajul corpului: Care din femei ascunde ceva de la tine? appeared first on Fasingur.


Lasa comentariul tau...