Social Media

Limbajul corpului: Poziția în care o femeie stă așezată îi dezvăluie personalitatea!

Limbajul corpului poate dezvălui personalitatea unei persoane. Poziția corpului poate comunica multe lucruri despre noi pe care nici nu le conștientizăm.

Psihologul Allan Pease, în bestseller-ul său, „Limbajul trupului. Cum pot fi citite gândurile altora din gesturile lor”, a analizat modul în care mergem, comunicăm, flirtăm.

În opinia sa, caracterul oricărei persoane poate fi citit în dependență de postura pe care o preferă. Cel mai curios lucru este că femeile preferă să stea așezate pe scaun în poziții absolut diferite.

Care este poziția pe care o preferați?

Găsiți în imagine poziția în care vă simțiți confortabil și citiți care este opinia expertului.

Interpretare:

Poziția numărul 1

O astfel de poziție o preferă femeile prudente și timide cărora le este greu să interacționeze cu persoane străine. Este foarte greu ca cineva să vă câștige încrederea. Acesta poate fi motivul pentru care multe persoane sunt îndepărtate din viața dvs chiar de la început.

Poziția numărul 2

Cel mai probabil, aceste femei nu sunt afectate de părerea celor din jur. Dacă preferați această postură, vă bucurați de viață și de admirația celor din jur. Sunteți înconjurate de bărbați care vor să vă cucerească. Alegerea vă aparține!

Poziția numărul 3

Sunteți atente la nevoile altora și întotdeauna sunteți deschise ca să îi ajutați. Nu sunteți persoana care va ierta greșelile. Persoana care comunică cu dvs trebuie să dea dovadă de politețe și sinceritate.

Poziția numărul 4

Atunci când sunteți îndrăgostite, închideți ochii la defectele partenerului sau chiar nici nu le observați. Însă neajunsurile celor din jur nu le acceptați nici în ruptul capului!

Poziția numărul 5

Sunteți un interlocutor drăguț și plăcut. Vă dați în vânt după complimente. Respectarea bunelor maniere este foarte importantă pentru dvs. Partenerul trebuie să fie un cavaler galant, dar și un macho încrezător în același timp.

Sunteți de acord cu aceste descrieri?

The post Limbajul corpului: Poziția în care o femeie stă așezată îi dezvăluie personalitatea! appeared first on Fasingur.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.