Social Media

Limbajul trupului: Care dintre aceste femei este interesată de un bărbat?

Prin intermediul semnelor transmise de limbajul trupului, bărbații își pot da seama dacă o femeie este atrasă sau nu de ei.

Sunteți curioși să aflați cât de bine cunoașteți psihologia femeilor?

Puteți interpreta corect ce transmite trupului unei femei? Anume, gesturile trădează ceea ce se ascunde în spatele cuvintelor unei femei. Prin micile gesturi pe care le face o femeie, ne putem da seama dacă ea este interesată cu adevărat de un bărbat.

Priviți cu atenție această imagine și încercați să identificați care dintre aceste femei flirtează?

Cine dintre ele este interesată de un bărbat?

Numărul 1

Dacă observați că femeie care, în timp ce vorbește cu un bărbat începe să-și aranjeze părul (de exemplu, își trece mâinile prin păr, își răsucește pe degete părul sau se joacă în orice alt fel cu el), cu siguranță această femeie flirtează!Acesta este unul dintre gesturile clasice de a atrage a atenția unui bărbat.

Numărul 2

Privirea peste umăr este cea mai puternică armă în arta seducției. Acesta este un semnal clar că femeia este interesată de interlocutorul ei și îl simpatizează.

Numărul 3

Gura este ușor deschisă, în timp ce ea îi linge și buzele. Este evident că această femeie este interesată de un bărbat și flirtează cu el!

Deci, răspunsul corect: toate aceste 3 femei flirtează!

Acestea sunt doar câteva semne care trădează faptul că o femeie este interesată sau se simte atrasă de bărbatul de alături.

Scrieți-ne în comentarii daca mai cunoașteți și alte gesturi care ar trăda interesul unei femei față de un bărbat.

The post Limbajul trupului: Care dintre aceste femei este interesată de un bărbat? appeared first on Fasingur.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.