Social Media

Limbajul trupului: Puteți determina care dintre acești bărbați este interesat de o femeie?

Limbajul trupului este extrem de important și dezvăluie multe despre ceea ce vor conștient sau nu ceilalți să ne comunice. Nu este ușor să citim limbajul trupului și să ne dăm seama despre ce gândesc ceilalți. Nu întotdeauna semnalele non-verbale coincid cu ceea ce o persoană afirmă!

Testați-vă intuiția și cunoștințele în ceea ce privește psihologia masculină răspunzând la o simplă întrebare.

Care dintre acești bărbați este într-adevăr interesat de o femeie?

Priviți cu atenție imaginea și spuneți care dintre acești trei bărbați este interesat de interlocutorul lui. Imaginați-vă că fiecare dintre ei vă privește în momentul conversației.

Nu vă gândiți mult timp, aveți încredere în intuiția dvs.

Deci, știți deja cine este bărbatul cu adevărat interesat de dvs?

Interpretare:

Bărbatul numărul 1

Acest bărbat este mai mult plictisit decât încearcă să vă cucerească! Nu este interesat de subiectul discuției.

Bărbatul numărul 2

În această situație, bărbatul este foarte interesat de femeia cu care discută: el încearcă să stabilească contactul vizual cu interlocutoarea lui și se aranjează (își îndreaptă cravata). El este eroul nostru!

Bărbatul numărul 3

Feriți-vă de el: acest bărbat se preface! O parte a feței sale este mai activă decât cealaltă. Este copleșit de emoții în contradictorii.

Dacă ați reușit să găsiți răspunsul corect, vă felicităm! A putea citi limbajului trupului este cu adevărat important deoarece atunci când o persoană este interesată de interlocutorul său, apar o serie de manifestări inconștiente, involuntare, care trădează acest lucru, independent de ceea ce va spune prin cuvinte.

Distribuiți această provocare psihologică și prietenelor dvs!

The post Limbajul trupului: Puteți determina care dintre acești bărbați este interesat de o femeie? appeared first on Fasingur.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.