Actualitate

Liviu Dragnea a pierdut absolut tot! Incredibil cine îi va lua locul de deputat

kitunghii.ro

Liviu Dragnea a pierdut, odată cu condamnarea, absolut totul în cariera sa politică. Recent a fost anunțat din PSD numele care îi va lua locul de deputat, iar surpriza este una de proporții. Incredibil despre cine este vorba.

Ultima Oră

Camera Deputaților va vacanta locul de deputat al lui Liviu Dragnea, condamnat definitiv la închisoare cu executare. Mandatul va fi preluat de consilierul județean din Teleorman Petre Cioabă, spun surse politice.

Cine este Petre Cioabă

Petre Cioabă are 72 de ani și este pensionar. De altfel, el este și președintele organziației de pensionari a PSD Teleorman. În prezent, acesta este și consilier județean din partea social-democraților.

Liviu Dragnea, fost președinte al PSD și al Camerei Deputaților, a fost condamnat luni la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare. Acesta a fost încarcerat la Penitenciarul Rahova. Documentele de la Ministerul Justiției au ajuns la Camera Deputaților, urmând ca locul de deputat și cel de președinte al Camerei Deputaților, deținute de Liviu Dragnea, să fie vacantate.

pni.ro%20

Comment here