Adpres Media

Cascada BuciasGrup Plaja Corbu

perfect-tour.ro/ Perfect Tour

vivacredit.ro


Actualitate

Liviu Dragnea a primit aviz favorabil din partea comisiei din penitenciar pentru eliberare condiţionată

Liviu Dragnea, fostul preşedinte al PSD, a primit aviz favorabil din partea comisiei din Penitenciarul Rahova pentru eliberare condiţionată.

Liviu Dragnea are putea ieși din închisoare cu mult ianinte să își fi ispășit condamnarea de trei ani și jumătate de detenție pe care a primit-o în mai 2019, la Instanță Supremă.

Fostul lider PSD a primit undă verde din partea comisiei Penitenciarului de maximă siguranță Rahova, însă decizia finală le aparține doar magistraților: întăi celor de la Judecătoria Sectorului 5, apoi celor de la Tribunalul București.

Liviu Dragnea speră însă că redeveni liber pentru că a ispășit perioada minimă obligatorie, mai ales că a câștigat și zile de libertate muncind la atelierul auto al închisorii.

Dar și pentru că a fost recomepnsat pentru activitățile cultural educative din spatele gratiilor.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.