Actualitate

Liviu Dragnea, cazat singur în celulă! Care este motivul pentru care s-a luat această decizie

Liviu Dragnea nu va avea coleg de celulă și asta pentru că este considerat un deținut vulnerabil. Penitenciarul Rahova a transmis printr-un comunicat de presă pentru a explica despre ce este, de fapt, vorba. De când a fost întemnițat, singura persoană care l-a vizitat pe fostul șef al Camerei Deputaților este avocata Flavia Teodosiu.

Liviu Dragnea, singur în celulă pentru că este un deținut vulnerabil

Irina, partenera liderului PSD, nu a ajuns încă la vorbitor, dar presa scrie că aceasta se va prezenta să îl vadă pe iubitul ei. Președintele Federaţiei Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor a precizat într-un comunicat de presă că situația lui Liviu Dragnea este diferită de a celorlalți deținuți și că aici este vorba în special despre problemele sale de sănătate.

În astfel de cazuri, procedura se schimbă. Dragnea este cazat separat în perioada de carantină, și nu împreună cu alți deținuți beneficiind de prevederile de la articolul 34, alineatul 1 din hotărârea de guvern 157/ 2016. În respectivul comunicat mai scrie că Dragnea are parte de aceleași condiții pe care le au ceilalți deținuți, chiar dacă stă singur în cameră.LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.