miercuri 19 septembrie 2018 12:09 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Buzz / Londra caută “primar” pentru viața de noapte
Adpres Market
londra2

Londra caută “primar” pentru viața de noapte

AdpresFM - Radio Online Stations  

Primarul capitalei britanice vrea să vină în ajutorul vieții de noapte din Londra, considerată în declin. O echipă specializată în clubbing se gândește la soluții pentru dinamizarea și păstrarea vieții de noapte a orașului, grupul de lucru fiind angajat de primarul Londrei, Boris Johnson, relatează 20minutes.ch.

londra1

În ultimii ani, multe localuri și-au închis definitiv porțile, fenomen cu consecințe însemnate asupra economiei și a ofertei culturale a capitalei britanice. Printre propunerile grupului se numără înființarea unui post pentru un specialist, numit primar de noapte, scrie Fact Magazine. Ideea nu este însă nouă: exemple sunt mai multe orașe din Olanda și chiar Parisul.

Specialistul ar trebui să întărească legăturile dintre baruri, cluburi, săli de concerte și autorități, având ca sarcină să discute problemele legate de nightlife, cum ar fi poluarea sonoră, criminalitatea sau comportamentele anti-sociale. Printre ideile avansate figurează și îmbunătățirea colaborării dintre administratorii și proprietarii de clădiri. De exemplu, dacă un club se află în apropierea unor locuințe, el trebuie să fie bine izolat fonic pentru a nu deranja vecinii. Dacă, dimpotrivă, un imobil se construiește după deschiderea unui club sau a unei săli de concerte, locuințele trebuie adaptate din punct de vedere fonic.

AGERPRES

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com