Social Media

Lora și-a dat ultimatum! Nu mai așteaptă să se mute în casa visurilor ca să devină mamă

Lora și iubitul ei, Ionuț Ghenu, sunt împreună de câțiva ani, își doresc să devină părinți, dar au tot amânat momentul. Artista ne-a explicat că planul era să devină proprietarii unei case spațiose, cu etaj, și abia după aceea să aibă un copil. Din păcate, lucrurile nu le-au ieșit, iar Lora a decis să schimbe ordinea priorităților.

artista-lora-foto-sorin-cioponea

Până când vor avea propriul copil, Lora și Ionuț Ghenu se bucură de compania unor animale de companie, pe care le tratează ca pe adevărați membri ai familiei. Mai mult, artista e decisă să devină mamă, întrucât pierde timp prețios străduindu-se să își îndeplinească alte dorințe.

„Am doi copii, doi motani foarte obraznici, sper să fac un copil care să nu fie atât de obraznic ca ei. Nu mă sperie responsabilitatea de mamă, doar că eu tot am vrut casă înainte și tot timpul interveneau alte cheltuieli. Asta e singura fază, dar nu cred că o să mai aștept prea mult, adică mi-am dat așa un ultimatum: mă apuc de treabă că dacă stau așa după casă, nu o să fie niciodată momentul”, a declarat, pentru VIVA!, Lora.

lora-si-ionut-ghenu-foto-sorin-cioponea

Powered by WPeMatico


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.