luni 24 septembrie 2018 10:23 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / LOVITURA PENTRU SOFERI! Nu se mai poate circula fara ACEST DOCUMENT!
Adpres Market

LOVITURA PENTRU SOFERI! Nu se mai poate circula fara ACEST DOCUMENT!

AdpresFM - Radio Online Stations  

O ordonanţă de urgenţă aflată pe ordinea de zi, de vineri, a Executivului, prevede noi reguli pentru şoferii din România.
Astfel, potrivit noului act normativ, conducătorii auto nu vor mai avea dreptul de a circula dacă nu înregistrează contractul de vânzare-cumpărare al maşinii în Registrul naţional de evidenţă a permiselor de conducere şi a vehiculelor înmatriculate.

Pentru asta, şoferii au la dispoziție 90 de zile, potrivit bugetul.ro. Aceeaşi sancţiune se aplică şi în cazul în care autoturismele care nu corespund tehnic.

“Este interzisă circulaţia pe drumurile publice a vehiculelor care nu corespund din punct de vedere tehnic, a celor neasigurate obligatoriu de răspundere civilă auto pentru pagube produse terţilor prin accidente de circulaţie, a celor pentru care a intervenit suspendarea înmatriculării, precum şi a vehiculelor înregistrate al căror termen de valabilitate a inspecţiei tehnice periodice a expiratori este anulată.

Constatarea deficienţelor vehiculelor se face de către poliţia rutieră, iar verificarea stării tehnice a vehiculelor aflate în trafic pe drumurile publice se face de către poliţia rutieră, împreună cu instituţiile abilitate de lege”, se precizează în proiectul de act normativ.

Sursa:observator.ro

Post-ul LOVITURA PENTRU SOFERI! Nu se mai poate circula fara ACEST DOCUMENT! apare prima dată în ReporterOnline.NET.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com