Adpres Media

Cascada BuciasGrup Plaja Corbu

perfect-tour.ro/ Perfect Tour

vivacredit.ro


Social Media

Lucian Avramescu: Buni zori, donatori! Am învățat, împreună, să ținem drumul cel bun

Biserica din Livadă, închinată Maicii Domnului, s-a apropiat, cum privesc spre Piatra Mică, un deal înalt înspre Brașov, la un lat de palmă de cer. Când vom ajunge la turle, fiindcă zidurile de piatră urcă sub intermitența unor ploi cafenii, cu dese întreruperi, dealul se va vedea mai jos.

De când decizia fermă a unei Elene din Mărginimea Sibiului a dezlegat pudorile și sfioșeniile mele, scriind clar – ”Da-ți un leu/ Pentru Biserica Maicii Domnului din Livada din Muzeu!”- săptămânal fac un exercițiu contabil necesar. Un raport de conștiință, sec și metodic. Comunicarea mi-a venit aseară de la BCR Mizil, prin bunăvoința doamnei Sanda. Ca atare, în contul cu pricina, au intrat:

Săptămâna încheiată pe 12 iunie
Calcan Dragoș 150 lei (fiul unor prieteni profesori ploieșteni care au ajutat proiectul meu)

Săptămâna 14 -21 iunie
Paul Palaș 1500 lei
Mihai Elena 500 lei
Roman Mariana 500 (revine după o donație de 100 lei mai veche)
Total – 2650 lei.

Ei se vor vărsa în facturile noi, de achitat. Una de 8 785 lei, la Țarina Felix SRL și alta de circa 4 500 lei de la Agovic Com SRL, ambele furnizoare de materiale de construcție care leagă piatra adusă zilnic de zecile de căruțe care vin încărcate din albia Cricovului.

Mulțumesc cu drag donatorilor care mă ajută să țin drumul drept. Am plecat să fac singur, cum am făcut multe în viață, acest lăcaș, îl pot duce, cu greu, e drept, la bun sfârșit, dar faptul că lângă mine se adună o mică oaste, mă dotează cu optimism, spulberă îndoieli, dă cu sâc scepticilor și oprește hlizeala celor ce cred că, mut fiind, am înnebunit.

Buni zori! Sub atâtea ploi, învățați să deosebiți și să alegeți lumina. Fiindcă este!


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.