miercuri 17 octombrie 2018 6:06 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / Lucian Mîndruţă, replică usturătoare pentru consiliera lui Oprea | Sexul ca monedă de schimb
Adpres Market
mandruta

Lucian Mîndruţă, replică usturătoare pentru consiliera lui Oprea | Sexul ca monedă de schimb

AdpresFM - Radio Online Stations  

mandrutaDupă ce a fost numit „doamna Mândruţă” de preşedintele studenţilor UNPR, consilieră a vicepremierului Oprea, Lucian Mîndruţă îi dă acesteia o replică usturătoare.

Într-un mesaj publicat pe Facebook, Alexandra Dobre, preşedintele studenţilor UNPR, a criticat dur pseudo-jurnaliştii care folosesc accidentul poliţistului Bogdan Gigină pentru a-l critica pe Gabriel Oprea. În categoria „pseudo-jurnalişti”, consiliera de 23 de ani a vicepremierului îl include şi pe Lucian Mîndruţă.

Într-o replică publicată tot pe reţeaua de socializare, Mîndruţă sugerează că reprezentanta UNPR se bazează pe sex în ascensiunea politică, relateaza stiripesurse.ro. El are un mesaj şi pentru soţia lui Gabriel Oprea.

„O domnisoara ajunsa consiliera la dl. Oprea a aruncat acum cateva zile o imprecatie online in care sunt nominalizat direct. Direct si oarecum jenant pentru duduia. Mi se spune „doamna Mandruta”. Cum ar veni (daca citesc eu bine), se face referire la o posibila lipsa de barbatie a mea, poate chiar la o anumita orientare sexuala pidosnica (cam asa se vorbeste in puscarie, din cate stiu).

Domnisoara consiliera comite aici, involuntar, o dezvaluire: pentru domnia sa sexul e important. Nu, nu e doar important. E unitate de masura. E moneda de schimb si unitate de tranzactie. E tot ceea ce defineste un om: cu cine se culca, daca e capabil de asa ceva, daca e domn sau „doamna”. Pentru unii ca domnisoara, povestea asta e importanta.

De-asta si avem oameni politici care sfarsesc prin a-si dori sa posede o tara intreaga. Pentru ca in cultura lumii din care fac parte, politica e un afrodisiac si cine n-are o traire erotica la contactul cu mizeriile ei, n-are organ. Nu poate. E ori gay, ori un fatalau.

Acestea fiind spuse, daca tot introducem in cauza doamnele, as face un apel la doamna Oprea: sunteti mandra de consiliera sotului?”, scrie Lucian Mîndruţă pe Facebook.

Adpres.ro : Adpres Media – Grup Media Target : contact@adpres.ro

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com