Actualitate

Ludovic Orban, doi dintr-o lovitură: Dăncilă și Teodorovici!

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, îi solicită premierului Viorica Dăncilă să îi ceară ministrului Finanţelor Publice să achite imediat şi fără nicio altă întârziere, conform prevederilor legale, datoriile statului către companii, susţinând că Eugen Teodorovici ”sechestrează” banii acestora, amânând ”intenţionat să le restituie sumele din TVA”.

Ministrul (…) Finanţelor Publice, Orlando Teodorovici, fură din banii companiilor pentru a se împopoţona cu realizarea planului de încasări în condiţiile în care nu mai are bani pentru a susţine cheltuielile nesăbuite ale Guvernului Dăncilă. În luna iunie, Orlando Teodorovici a luat cu japca banii companiilor şi a amânat în mod intenţionat şi cu premeditare rambursarea sumelor încasate din TVA datorate acestor companii. (…) În fiecare lună, companiile primesc înapoi de la stat, în două tranşe, diferenţa dintre sumele încasate din TVA şi cele datorate statului, care se ridică la aproape 2 miliarde de lei pe lună„, a arătat Orban.

În opinia sa, Teodorovici ”nu înţelege o iotă din modul în care funcţionează mediul privat” şi tratează ”abuziv şi discreţionar banii celor mai importanţi contribuabili din economie”.

Articolul Ludovic Orban, doi dintr-o lovitură: Dăncilă și Teodorovici! apare prima dată în Cronica Romana.

Cascada Bucias   

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.