Horoscop

Luna Noua in Fecioara: Zodii pe care trebuie să le eviți în septembrie. Traditii si obiceiuri de Luna Noua.

Luna Nouă în Fecioară de la data de 7 septembrie este unul dintre cele mai importante evenimente din această toamnă. Această mișcare produce o mulțime de schimbări în viața noastră și ne aduce vești. Totuși, trebuie să ținem cont de mai multe tradiții și obiceiuri pentru a ne merge bine.

Ce ne aduce Luna Nouă în Fecioară

Luna Nouă în Fecioară de la 7 septembrie aduce schimbări majore în viețile tuturor. Vom analiza foarte mult eșecurile de care am avut parte în ultima perioadă și vom încerca să ne rezolvăm problemele. Suntem mai atenți la acțiunile noastre și vrem ca totul să meargă așa cum ne propunem.

Astrologii spun că Luna Nouă este momentul unor nou începuturi. Este indicat să ne implicăm în proiecte noi, în chestiuni importante, pentru că vom reuși să ducem orice treabă la bun sfârșit.

Suntem mai sensibili în această perioadă și avem nevoie de susținerea celor din jur. Simțim nevoia să îi avem mereu alături, să auzim vorbe frumoase de la cei pe care îi iubim și să vedem că ne sprijină ori de câte ori avem nevoie.

Tradiții de Lună Nouă

Luna Nouă implică mai multe tradiții și obiceiuri de care oamenii țin cont pentru a se asigura că le va merge bine după acest eveniment. Luna Nouă este atunci când luna se află între Pământ și Soare, cu fața spre noi în întuneric și apare ca o semilună subțire sau poate să nu fie vizibilă deloc.

Luna Nouă este considerat momentul în care putem începe lucruri noi, precum relații de iubire și de prietenie. Ne înțelegem foarte bine cu oamenii din jur și reușim să înfiripăm relații frumoase.

În noaptea de Lună Nouă se spune că îți poți visa sortitul.

Tot ce trebuie să faci este să ieși în fața Lunii, să te inclini de trei ori și să-i spui acesteia:

Lună dragă, Lună nouă, dă-mi să beau apă de rouă;
Lună dragă, draga mea, arată-mi perechea mea !…

Se mai zice și că, pentru a primi ce îți dorești, trebuie să scrii dorințele pe o hârtie, să o arzi și să arunci cenușa spre Lună. În această perioadă se fac foarte ușor și tot felul de ritualuri pentru bine. Se spune că orice descântec și vrajă veche se leagă acum și putem scăpa cu ajutorul lor de toate problemele.

Tradiția mai spune că aduce ghinion să nu ai bani în buzunare atunci când este luna nouă, pentru că vei avea probleme mari financiare. Pe de altă parte, dacă ai niște monede asupra ta, este bine să le învârti între degete, fără a le scoate din buzunare.

Abonati-va la canalul Telegram Adpres Media pentru a primi toate stirile.

LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...


Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Interzisa copierea sau modificarea continutului.