miercuri 17 octombrie 2018 8:27 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / LUPTE GRELE pentru SEFIE in POLITIA ROMANA. Potentialul INLOCUITOR al lui Despescu, surprins in IPOSTAZE RUSINOASE!
Adpres Market

LUPTE GRELE pentru SEFIE in POLITIA ROMANA. Potentialul INLOCUITOR al lui Despescu, surprins in IPOSTAZE RUSINOASE!

AdpresFM - Radio Online Stations  

Ministrul de Interne Carmen Dan a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că a trasnmis premierului propunerea de schimbare din funcţie a şefului Poliţiei Române Bogdan Despescu. Înlocuitorul lui Bogdan Despescu ar urma să fie, conform ministrului, Cătălin Ioniţă.

Numai că… surpriză! Premierul Mihai Tudose nu s-a grăbit să dea curs cererii ministrului Carmen Dan, pe care nici nu o simpatizează din cale-afară. Aşa se face că Tudose a amânat decizia până miercuri, când a cerut o întrevedere pentru a discuta cu Despescu.

În plus, Carmen Dan a primit marţi mai multe lovituri, fiind contestată chiar ea: i s-a atras atenţia că un dosar despre care a comentat că ar fi aflat că e “clasat” (referitor la poliţistul pedofil) nu este clasat, apoi i s-a reproşat că un şef al pedofilului a ajuns chiar în subordinea sa şi ar fi putut chiar respectivul să-şi raporteze că există probleme la Brigada Rutieră. Între timp, şi presa a primit mai mult alte “ponturi” despre persoana care ar urma să îi ia locul lui Despescu!

Spre exemplu, scrie spynews.ro, Cătălin Ioniţă a fost surprins, în trecut, în ipostaze ruşinoase. ‘Capacitatea’ sa de a coordona o echipă a fost surprinsă într-un filmuleţ, după cum urmează: aflat într-o acțiune, Cătălin Ioniță şi întreaga sa echipă s-au chinuit minute în şir să spargă o ușă pentru a intra cu forța în locuința unui infractor. Oamenii pe care îi avea în subordine au muncit din greu să spargă amărâta de uşă, fiind dotați cu tot ce trebuie, inclusiv cu berbec. În timp ce viitorul şef al Poliţiei Române îi privea cu mândrie pe oamenii săi, aceştia se chinuiau din greu şi împingeau cu forţă pentru a doborî uşa, dar aceasta părea făcută din oţel. Acţiunea a durat aproximativ un sfert de oră, iar, potrivit normelor poliţie, uşa ar fi trebuit deschisă în maxim 5 secunde, mai notează spynews.ro

Post-ul LUPTE GRELE pentru SEFIE in POLITIA ROMANA. Potentialul INLOCUITOR al lui Despescu, surprins in IPOSTAZE RUSINOASE! apare prima dată în ReporterOnline.NET.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com