Jurnal Intim

M-am îndragostit de profesorul de matematica al baiatului meu. Acum avem o relatie destul de fierbinte. Ne strecuram în locuri unde putem sa facem sex, de obicei undeva în afara orasului.

M-am indragostit: Avem o relație, una destul de fierbinte… din păcate am ajuns în punctul în care eu vreau mai mult. Nu mă pot gândi la nimic altceva… Ne vedem când vine acasă la meditațîi și apoi ne strecurăm în locuri unde putem să facem sex, de obicei în afara orașului.

L-am obligat să facă meditațîi, deși nu are nevoie…

Totul a început după ce fiul meu a fost agresat la școală de câțiva elevi mai mari. Are 10 ani și poartă ochelari. Ceilalți copii din clasă erau atât de cruzi și răi… Copilul plângea la școală așa că am fost nevoită să mă duc să vorbesc cu dirigintele, așa că am intrat să-l văd pe noul său profesor.

Din secunda în care l-am văzut, am înghețat. Cred că și el a avut o scânteie în privire pentru că era din cale-afară de amabil, asigurându-mă că vă pune capăt personal agresiunii asupra băiatului meu. Apoi mi-a sugerat să-l înscriu în echipa de fotbal a profesorului de sport, pentru a-i spori încrederea.

Nu m-am putut opri să nu flirtez cu acest bărbat. Are 32 de ani și cei mai expresivi ochi pe care i-am văzut vreodată. Eu am 35 de ani și soțul meu are 36 de ani. După două zile de la această întrevedere la școală, profesorul de matematică m-a sunat să mă întrebe… cum stau lucrurile. Apoi a spus: Există un alt motiv pentru apelul meu. Mă tot gândesc la tine.

El a fost cel care mi-a sugerat să ne întâlnim la o cafea.

Încă de la prima noastră întâlnire mi-a spus că este căsătorit iar soția lui este directoarea unei alte școli, că este ambițios și că are o fetiță de șase ani, căreia îi dedică foarte puțîn timp. În timp ce ne îndreptam fiecare spre mășina lui, s-a oprit să mă sărute. Imediat după acest episod băiatul meu a început o sesiune intensă de meditațîi la matematică… deși nu are nevoie.

În săptămânile următoare, ne-am întâlnit din nou într-un hotel, iar sexul cu el este fantastic. Diferența dintre el și soțul meu este copleșitoare… De fapt, nu cred că îmi mai iubesc soțul. Pasiunea pe care o am pentru amantul meu este este atât de intensă.

Vreau să fiu cu el în fiecare clipă…. Ce să fac?!…

Abonati-va la canalul Telegram Adpres Media pentru a primi toate stirile.

LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...


Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Interzisa copierea sau modificarea continutului.