Adpres Media

Cascada BuciasGrup Plaja Corbu

perfect-tour.ro/ Perfect Tour

vivacredit.ro


Sfaturi Utile

Machiajul anti-age pe ochi, perfect pentru pleoapa căzută. Realizarea unui machiaj perfect, este mai dificil.

Pleoapa căzută este problema predominantă în rândul femeilor după 40 de ani. Realizarea unui machiaj perfect, este mai dificil. Tehnicile de bază ale machiajului pentru femei mai în vârstă nu întotdeauna funcționează bine. Cum totuși să subliniem corect ochii?

Vom analiza doar machiajul pentru ochii cu pleoapa căzută. 

1. Machiajul ochilor începe cu sprâncenele.

Ciudat ar putea suna, dar sprâncenele sunt adesea ignorate sau machiate complet greșit.

Principala regulă, de care merită să ne amintim când facem un machiaj vârstnic – sprâncenele trebuie să fie subliniate cu umbre speciale și nu cu un creion.

Creioanele dense, grafice sau lichide supraîncărcă sprâncenele, denaturează vizual fața și adaugă vârsta nedorită. Fardul de ochi obișnuit nu este, de asemenea, potrivit. Procurați umbre speciale pentru sprâncene, de nuanța potrivită.

Nu uitați de umbrirea corectă. Chiar și fardurile pentru sprâncene trebuie să fie umbrite, astfel, încât să nu pară prea accentuate și subliniate.

2. Trecem direct la machiajul pleoapelor.

Doamnele cu pleoapa căzută, nu ar trebui să utilizeze farduri cu nuanțe luminoase, sclipitoare și texturi strălucitoare. Ele subliniază și evidențiază ridurile pleoapei. Alegerea noastră este o paletă de nuanțe mate, gri-maro, care vor fi aplicate ușor și umbrite cu atenție. Fardul pentru pleoape începem să-l aplicăm de la colțul exterior al ochiului.

Aplicați o nuanță mată, maronie. Toate nuanțele pe care le vom folosi sunt pe cât se poate de naturale. Fardurile vor fi aplicate cu un strat subțire, prin mișcări ușoare și foarte fin impregnate. O “buclă” este formată lângă marginea pleoapei exterioare, care este treptat umbrită spre interiorul ochiului. Machiajul ar fi mai bine să-l aplicați cu o perie rotundă mică. Creăm o umbră cu ajutorul fardului care va ajuta la ridicarea pleoapei căzute și deschiderea vizuală a ochilor.

În machiajul vârstnic se evită accentele luminoase și aplicarea densă a fardurilor. Pentru aplicarea pe colțul interior al pleoapei, folosim nuanțe de culoarea bej sau creme – aceste nuanțe sunt cele mai potrivite pentru un machiaj cu efect de lifting și nu sunt atât de accentuate precum fardurile în albe, pe care profesioniștii în arta machiajului adesea le folosesc.

Spațiul liber ale genelor este completat cu un creion maro. Atunci când efectuați un machiaj cu efect de lifting, merită să refuzați folosirea unui creion negru, și cu atât mai mult, un eyeliner negru lichid. Umbriți bine creionul. Creionul nu ar trebui să rămână accentuat de-a lungul liniei de creștere a genelor.

În continuare, sarcina noastră este de a ”reîmprospăta” aspectul. În locul umbrelor folosim un highlighter. Aplicați și umbriți doar un piculeț cu ajutorul unui highlighter spațiul de sub sprâncene și colțul interior al ochiului. Atât.

Nuanțele sclipitoare și strălucitoare ale umbrelor, vor sublinia doar ridurile. Iar highlighter-ul are o structură mai ușoară și delicată, care permite aspectul să “strălucească” fără îmbătrânirea feței. Aplicați un creion de culoare bej pe pleoapa interioară de jos.

Aplicați rimelul într-un singur strat. Principala regulă – fără “picioare de păianjeni” pe gene. Un strat gros de rimel poate ruina orice machiaj bun. Selectăm rimelul în funcție de culoare: brunetele și șatenele – rimel de culoare neagră, doamnele blonde și roșcate-maronii – rimel de culoare maro.

Suprafața sub pleoape trebuie să fie în mod obligatoriu acoperită cu un corector lichid, pentru a ascunde cercurile întunecate și capilarele. Machiajul nostru pentru pleoapele căzute poate fi considerat complet.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.