Actualitate

Madonna a anulat alte două concerte programate la Londra în cadrul turneului „Madame X”

Cântăreaţa americană Madonna a anulat alte două concerte pe care le avea programate la Londra în cadrul turneului mondial „Madame X” spunând că are nevoie de timp pentru a se recupera în urma ”multiplelor leziuni”, informează Press Association.

Artista, în vârstă de 61 de ani, a prezentat scuze fanilor săi de pe Instagram, pe care i-a anunţat că nu va putea susţine cele două concerte care urmau să aibă loc la London Palladium.

Cântăreaţa a anulat deja o serie de concerte din turneul său „Madame X” din cauza unei accidentări.

„După cum ştiţi cu toţii, am suferit multiple leziuni şi a trebuit să anulez spectacole ca să am mai mult timp pentru recuperare”, a scris cântăreaţa pe platforma de socializare.

Madonna a adăugat că ”susţinerea a trei spectacole consecutive este prea mult pentru corpul meu” şi că trebuie să se odihnească după cele două concerte susţinute.

Concertele anulate erau programate pentru datele de 4 şi 11 februarie.

Sursa: News24.ro.

Powered by WPeMatico


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.