Actualitate

MAE a trimis către AEP o listă privind înființarea a încă două secții de vot în Diaspora

Ministerul de Externe a transmis către Autoritatea Electorală Permanentă o nouă listă suplimentară pentru înființarea a încă două secții de votare în străinătate în contextul alegerilor prezidențiale, transmite instituția, într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX.

„Ministerul Afacerilor Externe a transmis astăzi, 18 octombrie 2019, către Autoritatea Electorală Permanentă o nouă listă suplimentară cu două secții de votare în străinătate. De asemenea, menționăm că, în urma dialogului constant dintre MAE și autoritățile din Republica Federală Germania, numărul total al secțiilor de votare ce vor fi organizate în această țară este de 80. Astfel, până în prezent, MAE a transmis către AEP un număr total de 835 secții de votare care vor fi organizate în străinătate în contextul alegerilor prezidențiale”, transmite MAE, într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX.

Instituția amintește că termenul limită prevăzut de lege până la care MAE poate transmite către Autoritatea Electorală Permanentă propuneri de secții de votare în străinătate este 19 octombrie 2019.

Alegerile prezidențiale au loc pe 10 noiembrie în țară, și între 8 și 10 noiembrie în străinătate. Totodată, al doilea tur de scrutin va avea lor pe 24 noiembrie în țară și între 22 și 24 noiembrie în străinătate.

Sursa: News 24 Romania.

Powered by WPeMatico


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Adpres Media

Interzisa copierea sau modificarea continutului.