miercuri 17 octombrie 2018 5:53 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / MAGISTRATII au DECIS! DAN DIACONESCU paraseste PUSCARIA
Adpres Market

MAGISTRATII au DECIS! DAN DIACONESCU paraseste PUSCARIA

AdpresFM - Radio Online Stations  

Dan Diaconescu va fi eliberat miercuri din penitenciar, după ce a executat aproape 3 ani din pedeapsa de 5 ani și 6 luni. Tribunalul Ilfov a decis, definitiv, ca fostul patron al OTV să fie pus în libertate.

UPDATE: Judecătorii Tribunalului Ilfov au respins contestația procurorilor DNA și au menținut astfel decizia luată de Judecătoria Sectorului 4, de eliberare condiționată a lui Dan Diaconescu.

Hotărârea Tribunalului Ilfov este definitivă, astfel că Dan Diaconescu va putea pleca din Penitenciarul Jilava imediat după ce instanța va transmite unității de detenție decizia luată miercuri.

Judecătoria Sectorului 4, prima intanță care a decis că Dan Diaconescu poate fi eliberat condiționat, arăta în motivare că acesta „și-a format o atitudine corectă față de valorile sociale” și a primit 186 de zile compensatorii, având executată partea de pedeapsă care îi permite să ceară punerea în libertate.

Potrivit deciziei instanței, în cazul lui Dan Diaconescu ”există premisele că timpul executat a fost suficient pentru reeducarea condamnatului și că acesta, prin participarea activă la programele desfășurate în vederea pregătirii graduale pentru liberare, și-a format o atitudine corectă faţă de valorile sociale, faţă de ordinea de drept și față de regulile de conviețuire socială, scopul preventiv și educativ al pedepsei fiind atins, iar funcțiile de exemplaritate și eliminare temporară ale pedepsei fiind îndeplinite, astfel încât în viitor să se încadreze într-o viață normală, părăsind câmpul infracțional”.

Sursa:libertatea.ro

Post-ul MAGISTRATII au DECIS! DAN DIACONESCU paraseste PUSCARIA apare prima dată în ReporterOnline.NET.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com