Actualitate

Mai rar așa ceva! Ce au făcut tinerii dintr-o comună din Suceava pentru bătrânii din localitate?

Mai mulți tineri din comuna Bilca din județul Suceava au s-au adunat și au curățat zăpada din gospodăriile bătrânilor din localitate, scrie realitateadesuceava.net.


Acești tineri din comuna Bilca a județului Suceava au început anul nou cu o faptă bună. Tinerii s-au strâns, au pus mâna pe lopeți și au curățat zăpada din gospodăriile bătrânilor din localitate care nu au alt ajutor.

„Ne-am unit forțele și am ieșit prin sat la dat zăpadă la cei în vârstă, care nu au posibilitatea sa facă față vremii acesteia”, a spus Emanuel, unul dintre inițiatori.

Tinerii sunt hotărâți să continue să-i ajute pe bătrâni și în perioada următoare, mai ales că ninsorile nu se opresc, și îi așteaptă alături de ei pe toți cei care doresc să facă o faptă bună.

„Dacă mai sunt doritori care vor să ne vină în ajutor sau cunoașteți case unde locuiesc bătrâni care se descurcă mai greu în această perioadă, vă rog să nu ezitați în a-mi scrie în privat! Ținând cont că se anunță în următoarele zile ninsoare ar fi frumos să acționăm împreună!”, este mesajul transmis de inițiatori.

Preluare realitatea.net


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.