Actualitate

Majestatea Sa Margareta a conferit președintelui Academiei Române Ordinul Coroana României, în grad de Comandor

principesa margareta 1 1

Marți, Majestatea Sa Margareta a primit titlul de Comodor al Yacht Club Regal Român. Totodată, la ceremonia de Palatul Elisabeta, Majestatea Sa Margareta a conferit titlul Înaltul Patronaj unor instiuții și organizații importante ai cărei reprezentanți au fost vădit onorați. La final de ceremonie, Custodele Coroanei române a conferit Ordinul Coroana României, în grad de Comandor, Președintelui Academiei Române, Ioan-Aurel Pop.

Potrivit stiri.tvr.ro, Majestatea Sa Margareta a conferit Înaltul Patronaj unor instituții și organizații precum Federația Română de Ciclism, Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului și Memoria Exilului Românesc, Muzeul Național al Țăranului Român și Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti”.
Înaltul Patronaj este acordat de către membrii Familiei Regale a României anual și însemană recunoșterea calității.

La finalul ceremoniei, Majestatea Sa Margareta a conferit Ordinul Coroana României, în grad de Comandor academicianului Ioan-Aurel Pop.

Ordinul Coroana României a fost instituit de Regele Carol I prin Decretul Regal la 10 Mai 1881, cu prilejul proclamării Regatului României, pentru a recompensa serviciile aduse Statului și a fost reînfiinţat de Majestatea Sa Regele Mihai I la 30 decembrie 2011.

Powered by WPeMatico


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.