Social Media

Mama lui Dan Bălan, show de zile mari la ”Vocea Ucrainei” (VIDEO)! A cântat o piesă faimoasă în limba română:

Mama lui Dan Bălan a ridicat un public întreg în picioare în momentul în care se afla pe scena de la ”Vocea Ucrainei”.

Mama lui Dan Bălan show de zile

Surpriză de proporții pe scena de la ”Vocea Ucrainei”. Mama lui Dan Bălan și-a făcut apariția în fața juraților interpretând o melodie în limba română.

Mama lui dan Bălan, Ludmila Bălan, a făcut senzație pe scena de la ”Vocea Ucrainei”. Aceasta a purtat o ținută care îi punea în evidență silueta, dar și părul. A purtat o rochie albă scurtă și o perche de cizme lungi peste genunchi tot albe. Aceasta a interpretat o melodie în limba română, ridicând în picioare tot publicul, dar și pe jurați.

Dan Bălan s-a dovdit fi extrem de emoționat când a văzut-o pe mama lui pe scenă, astfel că acesta nu a ezitat să se ducă pe alături de aceasta și să o susțină.

„În primul rând am venit să-l susţin pe Dan şi echipa sa, şi, desigur să-l îmbrăţişez! Consider că fiecare din noi, dacă vrea să fie fericit, ar trebui să se îmbrăţişeze de 20 de ori pe zi, minim 20 de secunde. Haideţi!”, a spus mama lui dan Bălan, Ludmila Bălan.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.