Social Media

Managerii Iulianei Beregoi, la aceeași masă cu Sofia Reyes, Becky G sau Natti Natasha

Alina Todască și Cătălin Dascălu au fost singurii români care au participat la Billboard Latin Week. Așadar, cea mai fresh echipa de la noi, Mixton Music, a făcut această deplasare la cel mai prestigios eveniment despre și pentru muzica latină la nivel mondial. 

Billboard Latin Week, care s-a desfășurat, recent, în Las Vegas – SUA,  a adunat aproape toți profesioniștii care produc sau stau in spatele succesului din muzica latină. Vorbim aici despre artiști ca Sofia Reyes, Karol G, Ozuna, Anuel AA, Yandel și Wisin, Becky G, Natti Natasha, Anitta, Lele Pons sau Juan Luis Guerra. Alături de ei, producători, PR-i sau reprezentanți ai celor mai mari case de discuri: BMI sau Sony.

„Cu siguranță să participi la un eveniment de talia acestuia ar trebui să fie un reper, pentru oricine este implicat în industria muzicală și cinematografică. De acolo, pleacă practic totul, iar noi am vrut să luăm informația fix de la START. Am observat o diferență imensă între ce se întâmplă aici și ce se întâmplă acolo. Acolo sunt oameni foarte modești, muncitori și incredibil de pasionați de ceea ce fac. Indiferent cât de sus ar fi, sunt super deschiși, super mișto cu toții. Asta m-a impresionat în mod special”, declară Cătălin Dascălu, manager Mixton Music.

„Cu siguranță, oamenii de acolo ar trebui să fie un exemplu de muncă și determinare pentru noi toți. Sunt mulțumită că am legat conexiuni puternice, am cunoscut producători și oameni importanți din muzica latin-americană. Cu siguranță vom face lucruri mișto împreună, mai ales că am venit de acolo cu super multe informații despre mersul lucrurilor din industrie, în general”, declară Alina Todască, manager Mixton Music.

The post Managerii Iulianei Beregoi, la aceeași masă cu Sofia Reyes, Becky G sau Natti Natasha appeared first on exclusivNEWS.ro.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.