Social Media

Manichiura bordo, precum și cea roșie, este clasică! O selecție excelentă!

Culoarea Burgundy, precum și cea roșie, pot fi atribuite nuanțelor clasice în designul unghiilor, care sunt potrivite nu numai pentru o rochie vișinie, ci și pentru seturi de haine de aproape orice culoare. Imaginea oricărei femei ar trebui să includă o coafură, pedichiură și desigur o manichiură îngrijită. Toate aceste articole reprezintă cartea de vizită a oricărei femei. Fiecare femeie merită să fie îngrijită. În plus, maeștrii moderni pur și simplu fac minuni, atunci când realizează o manichiură superbă. Vă prezentăm mai jos o selecție de cele mai actuale modele, în culori perfecte pentru sezonul de toamnă-iarnă 2019:

1.

Culoarea roșie, precum și cea burgundy a cucerit mereu inimile celei mai frumoase jumătăți a umanității. Nuanțele acestea arată perfect pe unghiile oricărei femei, indiferent de ținută. Această schemă de culori atrage întotdeauna o atenție deosebită, oferind femeii un farmec aparte, îndrăzneală și încredere în ea însăși. Aceste culori oferă doar avantaje. De aceea multe femei le preferă deja de foarte mult timp.

2.

Pentru ca manichiura să arate frumos, nu ar trebui să vă concentrați doar pe luminozitatea stratului de ojă. De asemenea, puteți folosi accesorii luminoase pentru decorul unghiilor. Multe dintre femei folosesc adesea acoperiri mate pentru designul unghiilor. Iar în unele cazuri, manichiura roșie cu suprafață mată, este decorată cu grafică, pietricele și elemente strălucitoare. Această operă de artă vă va servi ca o opțiune excelentă nu numai pentru vacanțe sau aniversări, ci și pentru viața de zi cu zi.

3.

Manichiura cea mai simplă este o acoperire monocromatică, completată cu folie și sclipici. Practic, elementele de decor sunt realizate în nuanțe de aur sau argint. Decorul poate fi aplicat nu pe toate unghiile, ci doar pe una. Acest design este capabil să se armonizeze cu orice culoare a pielii.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

26.

27.

28.

29.

30.

31.

32.

33.

34.

35.

36.

37.

Manichiura Burgundy, precum și cea roșie are un aspect foarte bogat.

Să fiți frumoase și răsfățate mereu.

The post Manichiura bordo, precum și cea roșie, este clasică! O selecție excelentă! appeared first on Fasingur.

Powered by WPeMatico


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Adpres Media

Interzisa copierea sau modificarea continutului.