Social Media

Manierele reprezintă adevărata față a unei persoane: 5 reguli de etichetă a unei femei, care își cunoaște valoarea.

Din păcate, nu toată lumea respectă chiar și cele mai elementare reguli de etichetă, în special în locurile publice – transport, cafenele și altele. Cu toate acestea, o femeie modernă, ce se respectă pe sine, nu va neglija manierele sale, indiferent de circumstanțe. Până la urmă, comportamentul în societate se reflectă asupra vieții și viitorului nostru.

Iată care sunt 5 reguli de etichetă a unei femei care își cunoaște valoarea:

1. Machiaj și coafură  

Pieptănarea părului și vopsirea buzelor în fața tuturor (la masă într-o cafenea) – este un semn de prost gust. Dacă aveți nevoie să corectați machiajul sau să vă pieptănați părul, mergeți mai bine la baia din incinta cafenelei.

2. Comportamentul în ospeție 

Înainte de a merge la cineva în vizită, asigurați-vă că avertizați persoana în prealabil. Dacă nu consumați unele produse – acest lucru ar trebui, de asemenea, anunțat. Nu e bine să veniți prea devreme – timpul ideal se consideră o întârziere de 15-20 de minute. Dacă trebuie să plecați înaintea celorlalți, nu atrageți prea mult atenția asupra dvs, spuneți la revedere proprietarilor și le mulțumiți pentru invitație.

3. Convorbirea telefonică  

Fiind în transportul public sau într-un loc public, este nepoliticos să discutați problemele cu voce tare la telefon. La diferite întâlniri, seminarii și alte evenimente importante, este mai bine să deconectați smartphone-urile. În plus, nu puneți telefonul pe masă în timp ce mâncați – nu numai că vorbește despre maniere urâte și prost gust, dar pur și simplu nu este igienic.

4. Geanta 

Ca și în cazul unui smartphone, nu puneți geanta dvs pe masă, cu excepția unei poșete mici. Este mai bine să o atârnați pe spatele scaunului sau să aduceți un cârlig special pentru geantă. Acest cârlig este ieftin și poate fi utilizat de mai multe ori. În plus, nu faceți public conținutul genții dvs, în căutarea unui lucru de care aveți nevoie.

5. Stilul îmbrăcămintei și dress code-ul 

Pentru fiecare caz, trebuie să alegeți ținuta potrivită. Credem că nu ar trebui să vă reamintim că pentru muncă, cea mai potrivită haină este cea într-un stil de afaceri, iar rochiile cu un decolteu îndrăzneț și încălțămintea pe tocuri subțiri sunt pentru petrecere?

Femeia modernă este o întruchipare vie a manierelor, a bunei educații și a farmecului natural.

Urmăriți aceste reguli de etichetă? Ce alte reguli ați adăuga în listă? Așteptăm cu drag comentariile Dvs.

The post Manierele reprezintă adevărata față a unei persoane: 5 reguli de etichetă a unei femei, care își cunoaște valoarea. appeared first on Fasingur.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.