Horoscop

Manifestarile artistice ale fiecarei zodii in parte. Descopera cat si daca poti fi de creator.

Zodiile au manifestări artistice diferite. Arta este o deprindere pe care o înglobăm cel puțin în mod inconștient. Că suntem sau nu pasionați de această latură a vieții, astrele ne pot spune cât și cum suntem „predispuși” să fim creatori. Putem afla ce manifestări artistice sunt specifice fiecărei zodii în parte. Poziția soarelui ne arată capacitățile artistice ale unei persoane.

Manifestarile artistice ale fiecarei zodii in parte. Descopera cat si daca poti fi de creator.

Zodiile de foc

Berbec: această zodie este guvernată de Marte. Este zodia impulsivă, al acțiunii imediate. Simțul artistic se poate trezii rapid. Aceștia preferă o artă care dezvoltă rapid o stare spirituală bună. Pentru ei activitatea fizică se îmbină cu arta, astfel se vor angrena în activități precum cascadoriile, actorie sau arte marțiale.

Leu: zodia născută sub influența Soarelui, un nativ care va reuși să lege puterea creativă umană de ce a divinității. Crează mereu opere care te fac să simți pulsul real al vieții. Pictează în culori solare cu mult galben și oranj, sculptează opere monumentale, construiește fiind chiar arhitect.

Săgetător: aici este vorba de foarte multă libertate. Zodia aceasta se află sub influența lui Jupiter. Cel care creează și susține prin generozitatea sa orice modalitate artistică de exprimare. Săgetătorii pot fi scriitori de excepție uneori aleg chiar și exprimarea cu poezia deși scriu proză mai des.

Zodiile de pământ

Taur: zodia este guvernată de planeta numită și patroana artelor. Ne referim la Venus. Vom regăsi în rândul taurilor mulți scriitori și compozitori. De asemenea putem găsi oameni iubitori de cuvântul spus, motiv pentru care sunt predispuși spre a găsi meserii pe măsură. Arta oratoriei este adesea întâlnită în rândul politicienilor și al avocaților. Au putere de persuasiune incredibilă.

Capricornul: este guvernat de Saturn. Găsim aici un artist capabil să se lepede de propria viață. Iată aici un Eminescu. Un artist supus aceste patimi, gata oricând să se lase pradă depravării pentru acest „blestem”. Lucrează și creează neîntrerupt.

Fecioara: se află sub influența lui Mercur. Aici găsim un dedicat al detaliului, minuțiozitate care te va ajuta să fii la rândul tău atent la detalii. Un artist dedicat, care va renunța la sine pentru arta sa. Un alt învins care se va lăsa purtat de gândurile sale. Un artist lasciv și tăcut. Ironic și neiertător, retras dar nu însingurat.

Zodiile de aer

Gemeni: zodia este guvernată de Mercur. Soarele în Gemeni aduce o exprimare artistică prin scris și comunicare primează. La ei nu primează o mare mândrie a faptului artistic. Creația acestora se naște dintr-o nevoie organică de a se exprima, de a comunica. Motiv pentru care regăsim aici mulți scriitori și profesori.

Balanța: revenim la Venus. Găsim un posibil artist iubitor de frumos. Culorile, cuvintele, sunetele sunt armonizate prin filtrul acestui nativ. Un artist blând și rafinat, dedicat mai mult muzicii.

Vărsător:  găsim pictorul și sculptorul prin excelență. Avem aici femei gata să sacrifice tot pentru arta iubirii. Dacă va scrie va scrie firește literatură științifico- fantastică a cărei acțiune se va petrece într-un timp al posibilității

Semnele de apă

Rac: zodia guvernată de Lună, cele mai sensibile firi. Nu e de mirare că vom găsi o manifestare artistică la capătul fiecărui simț al omului. De la muzică, sculptură, scris și pictură, totul poate fi acoperit. Dar cel mai mult actoria. De ce? Pentru incredibila putere de convingere și pentru capacitatea de empatie. Angrenați mereu în trecut se pot elibera perfect prin artă.

Scorpion: un artist al vizualului. Îi plac foarte mult peisajele. Datorită lui Pluton, el nu se ferește să o ia mereu de la capăt negându-și talentul. Scorpionul arată străfundurile sufletului și le transformă în artă. Orice instinct indiferent cât de tenebros este.

Pești: sunt poeți, operele lor sunt fantastice și pline de simboluri ce te duc cu gândul la teologie și spiritualitate. Influența lui Neptun îi pune în legătură cu divinitatea.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.