Social Media

Mantasaly Resort – Madagascar. Cum arata resortul lui Radu Mazare si ce face el acum in Romania

În mai 2019, Radu Mazăre a fost adus sub escortă în România, fiind extrădat din Madagascar pentru a executa o condamnare de nouă ani de închisoare primită în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri şi plaje din Constanţa şi Mamaia.

Fostul primar al Constanței a fost încarcerat, initial, la penitenciarul Rahova, alături de Liviu Dragnea. La începutul lunii martie, el a cerut să fie mutat la Penitenciarul din Slobozia, motivând că vrea să fie mai aproape de părinții săi, cărora le este foarte greu să vină de la sute de kilometri să îl vadă. Pe 7 martie cererea i-a fost aprobată, însă mutarea acestuia a fost periclitată de decretarea stării de urgență, cauză de virusul COVID 19.

Ce mai face sotia lui si unde a fost mutat Radu Mazare

“Radu a fost mutat la penitenciarul din Slobozia și este bine. Nu are voie să primească vizitatori din cauza coronavirusului, dar eu pot merge la el pentru că îi sunt avocată, iar legea prevede acest aspect” ne-a declarat, în exclusivitate, Lizeta Haralambie, avocata lui Radu Mazăre.

S-au căsătorit, dar nu se văd cu lunile!

În luna iulie a anului trecut, pe când se afla deja încarcerat la penitenciarul Rahova, Radu Mazăre s-a căsătorit cu femeia care îi stă alături de mai bine de un deceniu, Roxana. Cei doi au avut parte de o cununie civilă simplă, chiar în interiorul pușcăriei, în prezența unui ofițer de stare civilă și a doi martori. De atunci și până în prezent, nimeni nu a mai văzut-o pe noua doamnă Mazăre.

Nici în public, și nici în vizită la soțul ei: “Roxana se află în Madagascar, are treburi acolo” s-a limitat a ne spune celebra avocată. Însă, ținând cont de faptul că Radu Mazăre deține un complex de bungalouri, Mantasaly Resort, afacere estimată la câteva milioane de euro, cel mai probabil, soția PSD-istului este cea care se ocupă acum de resortul de lux.

Mantasaly Resort – Madagascar


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.