Adpres Media

Cascada BuciasGrup Plaja Corbu

perfect-tour.ro/ Perfect Tour

vivacredit.ro


Social Media

Manuela Hărăbor, declarații emoționante. Care este relația dintre fiul acesteia și tatăl său, Dan Chișu


Andrei, fiul Manuelei Hărăbor, diagnosticat cu autism, are acum 27 de ani și nu și-a cunoscut tatăl. Actrița spune însă că ea l-a iertat pe Dan Chișu că nu și-a recunoscut băiatul și nu-i poartă ranchiună.

Ani buni, Manuela Hărăbor s-a bătut în instanță pentru a obține o pensie alimentară pentru Andrei, fiul său, de la Dan Chișu. Regizorul nu și-a recunoscut însă niciodată copilul, care acum are deja 27 de ani.

Chișu declara, la un moment dat, că actrița, cu care avusese o relație de scurtă durată, era căsătorită în acel moment și că niciodată nu au avut planuri serioase în doi.

Manuela Hărăbor și-a asumat, de voie, de nevoie, atât rolul de mamă, cât și pe cel de tată și și-a crescut singură fiul, căruia nu i-a lipsit niciodată nimic. Acum, la ani distanță, actrița a mărturisit că nu a ținut niciodată ranchiună și supărare din cauza celor întâmplate. Mai mult, ea a spus că pe tatăl copilului său l-a iertat de mult:

”Eu iert foarte ușor. Mă supăr ușor, sunt ca un foc de paie. Nu țin ranchiună și supărare cu nimeni. Da, l-am iertat de mult, așa cum am iertat pe oricine”.

Până în prezent, deși a iubit intens, actrița nu a avut prea mult noroc în dragoste. S-a căsătorit pentru prima oară când era foarte tânără și nepregătită pentru un mariaj, așa că acesta s-a încheiat cu un divorț. Nici a doua oară nu a fost să fie, Manuela Hărăbor bifând astfel două căsnicii eșuate.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.