Actualitate

Maramureş: Bărbat decedat într-o pădure lângă Cavnic, călcat de cai

Un bărbat a decedat, sâmbătă după-amiază, călcat de cai, pe un drum dintr-o pădure situată într-o zonă cu acces dificil, lângă Cavnic, în judeţul Maramureş, intervenţia echipelor Salvamont şi a elicopterului SMURD nereuşind salvarea acestuia.

Potrivit Salvamont Maramureş, bărbatul a fost găsit de către echipajul de prim răspuns în stare de inconştienţă, cu puls slab şi respiraţie greoaie, fiind solicitată şi intervenţia elicopterului SMURD de la baza de la Jibou, în judeţul Sălaj, care a ajuns de urgenţă la faţa locului.

Însă din cauza leziunilor incompatibile cu viaţa, cu toate încercările şi manevrele de resuscitare efectuate, persoana accidentată a fost declarată decedată.

Drumul unde a avut loc accidentul de atelaj hipo este în zona Budeşti-Cavnic, ducând prin pădure spre Creasta Cocoşului.

Sursa: News24.ro.

Powered by WPeMatico


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.