Sanatate

Maratonul vaccinării, început la Timişoara, cuprinde toată ţara. Acum, Bucureşti

sala palatului

Maratonul vaccinări, cu un succes de răsunet, nu doar în Romînia, început la Timişoarta cupride, ca Revoluţia, toată ţara. Valeriu Gheorghiță, șeful campaniei naționale de vaccinare, a declarat duminică seară la Digi24 că, pentru maratonul de vaccinare din weekend-ul 7-9 mai din București, s-a luat în calcul organizarea a circa 50 de centre în cele două locații, Sala Palatului și Biblioteca Națională. Acest lucru va crea o capacitate de a vaccina peste 10.000 de oameni.

Pe lângă vaccinarea propriu-zisă, la Sala Palatului și Biblioteca Națională se vor organiza și spectacole și concerte, ca un semnal pentru revenirea la viața normală, a precizat medicul.

Maratonul va fi declanşat şi la Cluj, Craiova şi alte oraşe. oamenii mergând la vaccin,.uneori de la distanţe foarte mari, pentru că nu e nevoie de liste de aşteptare, programări, confirmării. Mergi cu buletinul şi te vaccinezi.

Aurelia Apostol, AMPress

 


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.