Actualitate

Marcel Ciolacu: Florin Cîțu se pregătește să mai facă o mare mârșăvie. Îi cer lui Klaus Iohannis să intervină rapid.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, atrage atenția că premierul Florin Cîțu se pregătește să mai facă o mare mârșăvie și îi solicită președintelui Klaus Iohannis să intervină rapid.

Pe ultimii metri ai unei guvernări dezastruoase, Cîțu se pregătește să mai facă o mare mârșavie: să dea iar bani din Fondul de Rezervă al Guvernului exclusiv unor localități cu primari PNL. Este o decizie proastă și disperată, luată în speranța deșartă că se poate agăta de o guvernare iluzorie.

Nu mai poate schimba nimic, va pleca marți de la Palatul Victoria.

De aceea, îl somez public să renunțe. În acest nou val brutal al pandemiei, situațiile de urgență nu pot fi rezolvate doar pe baza carnetului de membru PNL. Există comunități conduse de primari PSD, USR sau PMP care au nevoie la fel de mare de fonduri pentru salvarea unor vieți, a scris Ciolacu, pe pagina de facebook.

Totodată, liderul PSD îi cere președintelui Iohannis să intervină.

Îi cer și președintelui Iohannis să intervină rapid pentru a opri o asemenea ticăloșie! Altfel, se va trezi cu aleșii PSD din țară, la un concert/ festival/ cenaclu sau ce ne va permite legea, în aer liber, la porțile Palatului Cotroceni, atenționează Ciolacu.

Abonati-va la canalul Telegram Adpres Media pentru a primi toate stirile.

LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...


Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Interzisa copierea sau modificarea continutului.