Actualitate

Marcel Ciolacu: „În noaptea de Înviere voi fi la biserică. Plătesc amenda!”

Marcel CIolacu 1

 

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a spus că se va duce, de Înviere, la biserică, să ia lumină, obicei de la care nu se abate din copilărie.

„Anunț public, oficial. În noaptea de Înviere voi fi la biserică. Acolo mă duc de când eram copil…”, a declarat liderul PSD duminică, la „Subiectiv”, potrivit antena3.ro.

Ciolacu a spus că este vorba despre o opțiune personală, care nu implică partidul său.
„Una e să duc partidul într-o direcție – lucru care s-a mai întâmplat și la PSD, și la alte partide – și să îl folosesc ca instrument, după hachițele mele, și alta este decizia mea personală… Voi purta mască, mă dezinfectez, dar voi fi la biserică”, a spus liderul PSD.

Răzvan Dumitrescu l-a întrebat pe Ciolacu ce se va întâmpla dacă va fi oprit de poliție pentru încălcarea interdicției de circulație după ora 22.

„Voi plăti amenda, ca orice cetățean. Ce, ar fi prima orară? Voi plăti amenda și îmi voi asuma fapta”, a răspuns el.

„Cine vă aude acum zice: se duce Ciolacu, mă duc și eu”, i-a atras atenția Dumitrescu.

„Eu v-am spus ce fac eu. Îmi asum decizia!”, a replicat Ciolacu.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.