Life Style

Marcel Toader a ramas fara 50.000 de euro! „Există şi la mine o limită, ca la tot omul, înţelegeţi?”

kitunghii.ro

Fostul sot al Gabrielei Cristea are mari probleme financiare. Acesta sustine ca a ramas fara o suma mare de bani pe care a imprumutat-o.

Marcel Toader a ramas fara 50.000 de euro. Fostul sportiv sustine ca banii au fost imprumutati unor apropiati. Fostul sot al Gabrielei Cristea a fost prezent in cadrul emisiunii Star Matinal de la Antena Stars unde si-a expus ultimele probleme din viata sa.

Acesta a marturisit ca a fost de bunacredinta si a imprumutat mii de euro unor apropiati. Ii cunoaste si i-a tot rugat, in aceste ultime luni, sa ii inapoieze banii. Traim in vremuri grele si ar cam fi singura sursa din care s-ar putea intretine cum nu are job, in prezent.

Marcel Toader a ramas fara 50.000 de euro

„Sunt două persoane pe care le-am împrumutat şi care nu au catadicsit să-mi mai întoarcă banii. Nu, este vorba de contracte de împrumut neonorate, bineînţeles, adică nu au mai dat banii înapoi. Da! Şi de prietenie şi în al doilea caz şi de o oarecare rudenie, da.

Eu nu aş vrea să îi pierd, pentru că sunt un tip înţelegător. Sunt o persoană care are bun simţ şi înţelegere, dar există şi la mine o limită, ca la tot omul, înţelegeţi? Păi în total, vreo 50 de mii de euro. Am făcut de toate până acum, am încercat, am tot încercat cu frumosul, dar degeaba?

Nu că m-au supărat, dar e păcat pentru că sunt banii mei şi trece timpul şi eu am nevoie de bani, normal, ca orice om, nu vedeţi ce vremuri trăim”, a declarat Marcel Toader, conform sursei citate.

Marcel Toader apeleaza la lege

„Cu avocat Oana Anghel într-o consultanță juridică!??? Vine o vreme când oamenii pe care i-ai ajutat și i-ai împrumutat nu mai țin cont nici de”prietenie” nici de „gradul de rudenie” și-atunci îți spui: STOP! Gata, ajunge! ??? Acum trec la fapte și apelez la instanțele de judecată !???

Știu că nu o să le convină asta, dar nici eu nu mai pot aștepta !??? „Cui îi dai pe datorie , nu mai calcă-n prăvălie Pierzi prietenii și bani și-i mai capeți și dușmani”!???, spune o vorbă veche”, a explicat Marcel Toader în mediul online.

pni.ro%20

Comment here