Social Media

Marcel Toader a ramas fara 50.000 de euro! „Există şi la mine o limită, ca la tot omul, înţelegeţi?”

Fostul sot al Gabrielei Cristea are mari probleme financiare. Acesta sustine ca a ramas fara o suma mare de bani pe care a imprumutat-o.

Marcel Toader a ramas fara 50.000 de euro. Fostul sportiv sustine ca banii au fost imprumutati unor apropiati. Fostul sot al Gabrielei Cristea a fost prezent in cadrul emisiunii Star Matinal de la Antena Stars unde si-a expus ultimele probleme din viata sa.

Acesta a marturisit ca a fost de bunacredinta si a imprumutat mii de euro unor apropiati. Ii cunoaste si i-a tot rugat, in aceste ultime luni, sa ii inapoieze banii. Traim in vremuri grele si ar cam fi singura sursa din care s-ar putea intretine cum nu are job, in prezent.

Marcel Toader a ramas fara 50.000 de euro

„Sunt două persoane pe care le-am împrumutat şi care nu au catadicsit să-mi mai întoarcă banii. Nu, este vorba de contracte de împrumut neonorate, bineînţeles, adică nu au mai dat banii înapoi. Da! Şi de prietenie şi în al doilea caz şi de o oarecare rudenie, da.

Eu nu aş vrea să îi pierd, pentru că sunt un tip înţelegător. Sunt o persoană care are bun simţ şi înţelegere, dar există şi la mine o limită, ca la tot omul, înţelegeţi? Păi în total, vreo 50 de mii de euro. Am făcut de toate până acum, am încercat, am tot încercat cu frumosul, dar degeaba?

Nu că m-au supărat, dar e păcat pentru că sunt banii mei şi trece timpul şi eu am nevoie de bani, normal, ca orice om, nu vedeţi ce vremuri trăim”, a declarat Marcel Toader, conform sursei citate.

Marcel Toader apeleaza la lege

„Cu avocat Oana Anghel într-o consultanță juridică!??? Vine o vreme când oamenii pe care i-ai ajutat și i-ai împrumutat nu mai țin cont nici de”prietenie” nici de „gradul de rudenie” și-atunci îți spui: STOP! Gata, ajunge! ??? Acum trec la fapte și apelez la instanțele de judecată !???

Știu că nu o să le convină asta, dar nici eu nu mai pot aștepta !??? „Cui îi dai pe datorie , nu mai calcă-n prăvălie Pierzi prietenii și bani și-i mai capeți și dușmani”!???, spune o vorbă veche”, a explicat Marcel Toader în mediul online.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.