Actualitate

Marcel Vela declară „război total” clanurilor mafiote

 Marcel Vela, noul ministru al Afacerilor Interne, a declarat, la preluarea mandatului, că își dorește profesionalizarea angajaților MAI și declararea unui „război total” clanurilor mafiote și criminalității.

„La Ministerul Afacerilor Interne este un nou început. Aș dori să mulțumesc domnului prim-ministru și domnului președinte pentru nominalizare și susținerea de a fi în această nobilă misiune de ministru, în slujba poporului (…) Îmi doresc să fie toți angajații Ministerului Afacerilor Interne în slujba poporului cu zero politizare, maximă profesionalizare, cu declararea unui război total împotriva fenomenului criminogen infractorilor clanurilor interlope și a tuturor acelora care pun în pericol siguranța viața și bunurile românilor. Am încredere că împreună vom face o lume mai bună și o Românie normală”, a spus Marcel Vela.

La preluarea mandatului de ministru al Internelor au fost prezenți și premierul Ludovic Orban și președintele României, Klaus Iohannis.

Marcel Vela, noul ministru, are 56 de ani, a fost secretar al Biroului permanent al Senatului și a avut trei mandate de primar al municipiului Caransebeș, în perioada 2004-2016.

 

Sursa: News24.ro.

Powered by WPeMatico


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.