vineri 21 septembrie 2018 4:41 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Buzz / Mare atenție! Ce înseamnă atunci când găsești o sticlă de plastic băgată la roata mașinii, ca în poză! E posibil să fii într-un mare pericol
Adpres Market

Mare atenție! Ce înseamnă atunci când găsești o sticlă de plastic băgată la roata mașinii, ca în poză! E posibil să fii într-un mare pericol

AdpresFM - Radio Online Stations  

Oamenii cu rele intenții sunt din ce în ce mai inventivi, iar ultima lor tehnică în materie de furt al automobilelor depășește orice imaginație.

Mai nou, aceștia obișnuiesc să plaseze câte o sticlă de plastic de 0.5 litri între roată și caroseria mașinii. Motivul este unul foarte simplu.

Cei mai mulți dintre șoferi nu verifică roțile mașinii înainte de plecare. În momentul în care va fi pus în mișcare, autoturismul va produce o serie de zgomote ciudate și destul de puternice din cauza sticlei.

În 90% din cazuri, șoferii vor staționa, vor ieși fără să ia cheia din contact și vor da o tură de mașină pentru a vedea ce este în neregulă.

Acesta este momentul în care hoții vor profita de neatenția victimei, vor urca rapid în autoturism și vor demara în trombă.

Așadar, mare atenție pe viitor! Să nu uitați să verificați mașina înainte de a porni la drum, pentru a preveni eventualele situații neplăcute.

Sursa: kanald.ro

CITEȘTE ȘI: Femeia și-a parcat mașina în fața casei, dar șoferița a avut parte de șocul vieții ei când și-a găsit mașina în mijlocul unui bulevard. E incredibil cum s-a întâmplat totul

O șoferiță din Târgoviște a avut parte de șocul vieții sale atunci când și-a găsit mașina în mijlocul unui bulevard, deși ea o parcase în fața unei case.

Totul s-a întâmplat într-o dimineață, pe un bulevard aglomerat din Târgoviște. Șoferița și-a parcat mașina, un Duster nou, în fața unei clădiri.

Din păcate, ea a uitat să tragă frâna de mână, iar autoturismul a luat-o la vale și a traversat întregul bulevard, până să ajungă „parcată” de-a curmezișul șoselei, fapt care i-a intrigat pe șoferii aflați în trafic la acea oră.

Oamenii au apealt la Poliția Locală, iar un echipaj a sosit la fața locului.

Între timp, femeia a ieșit din casă și a avut parte de șocul vieții atunci când nu și-a găsit noua mașină în locul în care o lăsase.

A descoperit ulterior că autoturismul se afla la câțiva metri de locuință, pe cealaltă parte a bulevardului. Din fericire, nicio mașină nu se afla pe șosea în momentul în care autoturismul „s-a condus singur”, astfel că un accident a fost evitat.

Pentru că a uitat să tragă frâna de mână, șoferița a fost amendată de polițiștii locali.

Sursa: observator.tv

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com