luni 24 septembrie 2018 10:57 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / Maria Apostol, omul de legătură între consilierul Elenei Udrea și Mediafax Group. Cum îi comanda Tudor Breazu să scoată articole de pe ZF.ro. “S-a rezolvat!”
Adpres Market
elena_udrea2-600x450

Maria Apostol, omul de legătură între consilierul Elenei Udrea și Mediafax Group. Cum îi comanda Tudor Breazu să scoată articole de pe ZF.ro. “S-a rezolvat!”

AdpresFM - Radio Online Stations  
capturi ZF GAndul
Iulia Buneaiulia.bunea@paginademedia.ro

“Iese imediat”, a răspuns Maria Apostol când Tudor Breazu, consilierul Elenei Udrea, i-a cerut să scoată anumite materiale de pe site-ul ZF. “Rezolvat”, i-a transmis șefa comunicării din Pro TV când un alt articol a fost scos de pe Ziarul Financiar.

Maria Apostol, fosta șefă a comunicării Pro TV, era omul de legătură între Tudor Breazu, consilierul Elenei Udrea și Mediafax. Potrivit mailurilor din Dosarul Gala Bute, Breazu i-a cerul Mariei Apostol – și a obținut – scoaterea unor materiale de pe Ziarul Financiar.

Pe 10 aprilie 2012, Ziarul Financiar publică un articol titrat „Elena Udrea i-a vândut un apartament de 240.000 de euro fondatorului Universităţii Spiru Haret”. Supărat, Tudor Breazu, secretarul personal al Elenei Udrea, îi cere Mariei Apostol, PR la ProTV, ca articolul să dispară de pe siteul ZF, povestește jurnalistul Cătălin Tolontan  pe blogul său, un episod din dosarul Gala Bute, ce vizează modul în care oamenii Elenei Udrea făceau presiuni pentru scoaterea unor articole de pe anumite site-uri. „Rezolvat”, îi răspundeMaria Apostol.

Problema a fost rezolvată. „Dacă-l cauți acum, obții răspunsul: ”Eroare 404. Pagina solicitată nu există pe server”, precizează Tolontan, după cum se poate vedea în foto.

Articolul a apărut totuși pe Gandul.info și poate fi găsit și astăzi, AICI.

Pe 12 martie 2012, se cere eliminarea unui alt articol. „Iese imediat”, spune Maria Apostol.

Breazu mai insistă: „Plus articolul de la Elena la Angela”. Și continuă: „Revenim la discuția veche că ar trebui să nu reparăm după ce a apărut ci să fim prezenți un pic mai frumos

Tudor Breazu îi cere Mariei Apostol să nu mai apară materiale negative despre Udrea.
”A apărut doar unul, aici nu e nimic de reparat. Ăla cu Elena și Angela va ieși. E ok?”, îi răspunde Maria Apostol.

Pe 1 iunie 2012, la 8:49 PM, Tudor Breazu îi scrie Mariei Apostol despre un articol publicat tot de ZF în care se arăta că „Prinţul Charles participă la promovarea turismului în Carpaţii româneşti”. Titlul e al unui articol din Mediafax, preluat de ZF și cam de toată presa.

Care era ideea articolului? Se schimbase guvernul și noul ministru al turismului, Eduard Hellvig, se întîlnise cu prințul Charles.

Breazu îi cere Mariei Apostol să modifice textul astfel încât să fie favorizată Elena Udrea „Crezi că ar putea fi modificat? În sensul că EU a fost prima care s-a gîndit la asta, că a avut chiar o întîlnire cu prințul pe acest subiect?”, îi scrie Breazu Mariei Apostol.

Articolul din ZF a rămas neschimbat, spune Tolontan. Știrea apare însă modificată, după doleanțele lui Tudor Breazu, pe site-ul B1.  „Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Eduard Hellvig, a declarat în cadrul unei conferințe de presă că Guvernul elaborează o strategie împreună cu Prințul Charles, fiul suveranei Marii Britanii, cu scopul de a promova turismul în Carpați. Colaborarea Ministerului Turismului cu Prinţul Charles a început însă încă de anul trecut, atunci când fostul ministru Elena Udrea s-a întâlnit cu Prințul de Wales la reședința sa oficială de la Londra. Cu această ocazie, Elena Udrea a discutat pentru prima oară cu prinţul despre planurile de promovare a turismului românesc”, arată știrea de pe B1.Colaj Tolo.ro

sursa: paginademedia.ro

 

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com