Adpres Media

Cascada Bucias



Grup Plaja Corbu

perfect-tour.ro/ Perfect Tour

vivacredit.ro


Social Media

Maria Constantin se mărită! Când are loc nunta

Maria Constantin este mai fericită ca oricând alături de iubitul ei, Robert Stoica. Cei doi locuiesc împreună de un an și jumătate, iar relația lor devine din ce în ce mai serioasă. Maria Constantin a mers la prima petrecere mondenă de după pandemie alături de iubitul ei și a dat marea veste că urmează să se mărite.

Maria Constantin și-a găsit liniștea în brațele iubitului ei, Robert Stoica. Cei doi au mers împreună la prima petrecere mondenă de după pandemie, care a avut loc joi seara, 3 iunie. Amândoi au fost îmbrăcați în alb pentru că așa era stabilit dress codul de către organizatorii petrecerii care a avut loc pe terasa unui restaurant celebru de sushi din București pentru a sărbători cea de-a noua aniversare a unui salon de înfrumusețare.

Gesturile tandre dintre Maria Constantin și Robert Stoica nu au trecut neobservate. Interpreta de muzică populară îl hrănea pe iubitul ei, râdeau împreună și se citea iubirea pe chipul lor. În plus, Maria Constantin a dezvăluit că ea și Robert au chiar planuri de căsătorie.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...









Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.