Actualitate

Maria Ghiorghiu, o nouă premoniţie înfiorătoare pentru români. “Iarna cumplită care va veni în mijlocul verii”

Maria Ghiorghiu a făcut o previziune înfiorătoare pentru români.

“Brusc, începe a ninge puternic și a viscoli puternic. Pur și simplu nu reușeam să merg pe stradă din pricina vântului care bătea dinspre SUD spre Vest, Nord-Vest! Era un ger fraților, de crăpau pietrele. Deci, în mijlocul verii, iarna se instalase violent în această parte. Ninsori, viscol, îngheț și vânt extrem de puternic.

Dragii mei, din păcate, vom auzi de o astfel de iarnă cumplită care va veni în mijlocul verii sau al toamnei calde. Exact ceea ce am scris adeseori, schimbarea Polilor Magnetici, continuă.

Dumnezeu S-a mâniat pe noi deoarece suntem răi și neascultători, suntem lipsiți de credință și de iubire față de Aproapele, jignim,înjurăm, ne urâm unii pe alții, aruncăm cu piatră, etc”, a scris Maria Ghiorghiu pe blog.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.