Adpres Media

Cascada BuciasGrup Plaja Corbu

perfect-tour.ro/ Perfect Tour

vivacredit.ro


Social Media

Maria Ghiorghiu: Previziunea care sperie întreaga țară! Ce ne așteaptă după pandemie?!

Maria Ghiorghiu face o previziune cutremurătoare: „O să ne confruntăm cu o foamete la nivel mondial” Maria Ghiorghiu, cunoscuta clarvăzătoare, a scris un text tulburător pe blog-ul ei. Ea susține că, în ciuda tuturor eforturilor făcute de oameni, situația cu care se confruntă lumea întreagă nu se va sfârși curând.

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu a făcut un anunț devastator.

Mai mult, ea spune că toate țările lumii se vor confrunta cu o sărăcie cruntă și multă foamete. Maria Gheorghiu a spus că o voce i-a șoptit într-o dimineață că omenirea va avea de învins mai multe provocări grele.

„Suntem prea mici, ca să putem face ceva”

Clarvăzătoare atrage atenția că oamenii nu pot face nimic să oprească aceste fenomene și că tot ce le rămâne de făcut e să se roage la Dumnezeu.

„Dragii mei, 

În această dimineață,m-a trezit un glas care spunea așa: „Sărăcie mare!”. Și mă întreb: o să fie chiar așa sărăcie mare ?

După care, glasul dispare. Dragii mei, la tot ce se întâmplă astăzi în lumea întreagă, este foarte posibil că să ne confruntăm cu o foamete la nivel mondial. Dar ce putem face? Suntem prea mici, ca să putem face ceva în acest sens. Putem însă, să ne rugăm Bunului Dumnezeu si Maicii Domnului ca să nu-și întoarcă Faţa Să de la noi păcătoșii, ci să ne ajute cu milă și cu iubirea. Dragilor, să mulțumim Prea Sfintei Treimi, Prea Curăței Fecioare Maria, pentru fiecare zi pe care o trăim , pentru fiecare bucurie și tristețe.

Căci,numai așa ne vom mântui sufletul. Credință și să ne iubim Aproapele că pe noi înșine”a scris Maria Ghiorghiu pe blogul personal. scrie wowbiz.ro


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.