luni 24 septembrie 2018 8:14 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / Marian Godină continuă criticile la adresa apărătorului lui Oprea | Înainte să spui că mă reprezinți, pune mâna pe o carte, ai asasinat limba română în fiecare frază scoasă pe gura aia pupăcioasă
Adpres Market
godina

Marian Godină continuă criticile la adresa apărătorului lui Oprea | Înainte să spui că mă reprezinți, pune mâna pe o carte, ai asasinat limba română în fiecare frază scoasă pe gura aia pupăcioasă

AdpresFM - Radio Online Stations  

godinaPolitistul Marian Godina a atacat din nou dur un lider de sindicat care s-a exprimat pe seama mortii lui Bogdan Gigină. Godina devenit celebru pe Facebook pentru talentul lui de povestitor a acuzat, intr-o postare, un lider de sindicat, pe care nu l-a nominalizat, ca “denigreaza grav imaginea institutiei” prin “prostiile” pe care le spune si prin “modul grobian de exprimare”.

„In seara asta altul…a sarit de la o emisiune la alta si a cazut in penibil. Inainte sa spui ca ma reprezinti, pune mana pe o carte, ai asasinat limba romana in fiecare fraza scoasa pe gura aia pupacioasa”, acuza politistul brasovean.

„Cica ‘iau apararea la cine vreau eu’. Cum sa apari la tv si sa nu fii in stare sa legi doua cuvinte ? Si sa mai si zici ca tu reprezinti institutia. Oare nu se sesizeaza nimeni ca denigrezi grav imaginea institutiei, nu doar prin prostiile pe care le spui ci si prin modul defectuos si grobian de a te exprima?”, scrie Marian Godina.

„Imi e rusine ca esti coleg cu mine!”, incheie politistul postarea ce a adunat deja circa 2.800 de like-uri, peste 100 de share si 100 de comentarii.

Marian Godina, devenit celebru pentru talentul sau de povestitor, si-a manifestat si in weekend indignarea, intr-o postare pe Facebook, fata de un lider sindical care a criticat la televizor faptul ca politistii vorbesc sub protectia anonimatului despre diverse abuzuri, dupa accidentul politistului Bogdan Gigină.

sursa: comisarul.ro

Adpres.ro : Adpres Media – Grup Media Target : contact@adpres.ro

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com