Social Media

Marian Vanghelie, primele declarații după ce a fost acuzat de Oana Mizil că a bătut-o: „Ne-am certat, situația e…”

Ce s-a întâmplat între Marian Vanghelie și Oana Mizil? Este întrebarea care stă pe buzele tuturor, după ce partenera politicianului a ajuns la spital. Fostul primar al sectorului 5 a făcut primele declarații privind ce s-ar fi întâmplat în seara în care Oana Mizil a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Marian Vanghelie face primele declarații după vestea că ar fi bătut-o pe Oana Mizil. Partenera politicianului ar fi ajuns la spital cu lovituri la nivelul feței și al brațului și chiar ar fi fost emis un ordin de protecție pe numele fostului primar.

Marian Vanghelie, primele declarații după ce ar fi bătut-o pe Oana Mizil

Marian Vanghelie a avut o primă reacție în legătură cu acest incident și a ținut să facă câteva precizări cu privire la ce s-ar fi întâmplat în noaptea cu pricina. Politicianul a recunoscut că s-a certat cu partenera lui, motiv pentru care Oana Mizil ar fi avut probleme cu tensiunea și de aceea ar fi ajuns la spital.

‘Ne-am certat și din cauza cerții pe care am avut-o soției i s-a urcat tensiunea, are o problemă cu tensiuna și având o problemă cu tensiunea ne-am speriat. La un moment dat i se încleștase degetele și am chemat salvarea. 

Am chemat salvarea, a luat-o salvarea și au dus-o la spital la Elias. Colegii care au venit au auzit că ne-am certat, am avut un dialog civilizat, eu i-am chemat pe oameni le-am zis că se întâmplă. Mi-a zis că să fiu atent că dacă doamna are probleme cu tensiunea. Evident, conform legii, spitalul a chemat poliția că așa e formula medico-legală când pe fond de ceartă se crează un incident se cheamă poliția’, a spus Marian Vanghelie, potrivit spynews.ro.

Ce s-a întâmplat între Oana Mizil și Marian Vanghelie. Primele declarații: „Ne-am certat’

Marian Vanghelie susține că varianta lui va fi confirmată de Oana Mizil și că la mijloc ar fi fost vorba despre o ceartă de cuplu, dar că nu și-a lovit soția. Mai mult, el a a subliniat că în câteva zile ar urma să plece împreună la mare.

„O să vedeți dumneavoastră, o să auziți și de la ea, ne-am certat, eu nu lovesc. Într-o familie sunt multe probleme, asta e o situație intimă personală. Nu cred că sunt singurul pe lumea asta care mă cert cu soția. Dumnevoastră o să vedeți zilele astea, o să fim la mare, o să vedeți că nu s-a întâmplat nimic. Ne-am certat vă spun eu, situația e puțin delicată, fiind persoană publică așa e viața. Dacă nu era incidentul cu tensiunea nu mai venea nici salvarea și nici poliția’, a mai spus Marian Vanghelie.

Marian Vanghelie: „Ordinul de restricție e pe 5 zile’

Marian Vanghelie a lămurit că ordinul de restricție care l-ar viza este numai pe cinci zile, dintre care au trecut deja două. El a menționat că cei doi sunt în continuare împreună.

Ordinul de restricție e pe 5 zile, au trecut două zile, soția poate să vină când vrea, eu n-am voie să mă duc să o urmăresc în cazul în care vrea să discute cu mine. Suntem împreună.’, a conchis Marian Vanghelie.

Abonati-va la canalul Telegram Adpres Media pentru a primi toate stirile.

LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...


Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Interzisa copierea sau modificarea continutului.