Social Media

Mariana Saganovschi debutează cu “Nopți de Dor“

Interpreta și moderatoarea de ceremonii, Mariana Saganovschi, face un pas important în cariera sa muzicală, debutând la începutul acestei toamne cu o baladă caldă și romantică, “Nopți de Dor“.

Producția muzicală este una internațională, textul și melodia aparțin unui tânăr talentat, Adrian Roșca, din Republica Moldova, iar aranjamentul este realizat în Spania de către interpretul și producătorul EL Radu și “The Master of The Sound”, colegul acestuia de pe peninsula Iberică.

În prezent, Mariana este în campania de promovare a piesei la emisiuni tv și radio din Republica Moldova, iar surpriza cea mare vine în luna noiembrie, când interpreta promite și un videoclip pe măsură, ce va fi lansat și peste Prut.

Chiar dacă este licențiată în domeniul Economiei, muzica rămâne marea dragoste pentru Mariana Saganovschi, studiind în trecut și acordeonul la școala de muzică din localitatea Mălăieștii Noi, raionul Criuleni, de une este originară.

Îi urăm succes!


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.