duminică 19 august 2018 3:34 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Sport / Marica critica aducerea lui Daum in Romania: „O mai mare implicare si o mai mare raspundere o au si cei care l-au adus, cei care l-au consiliat!”
Adpres Market

Marica critica aducerea lui Daum in Romania: „O mai mare implicare si o mai mare raspundere o au si cei care l-au adus, cei care l-au consiliat!”

AdpresFM - Radio Online Stations  

Au trecut doar cateva ore din anul 2018, însa scandalurile nu s-au oprit. Ciprian Marica îi gaseste vinovati pe oamenii de la FRF pentru faptul ca Romania nu s-a calificat la Mondialul din Rusia, cu Daum la carma.

Eu am inteles ca doar Christoph Daum e de vina, eu asa am inteles: ca Daum este singurul vinovat; a venit singur, s-a pus, el a taiat, a spanzurat, si el este de vina. Total gresit, cred ca o mai mare implicare si o mai mare raspundere o au si cei care l-au adus, cei care l-au consiliat„, a explicat Marica, la Digi Sport.

Marica e unul dintre cei care-l vor îndepartat de la carma FRF pe Razvan Burleanu la alegerile din acest an. Unul dintre motive ar fi si faptul ca FRF n-a reusit sa-l aduca la nationala pe Mircea Lucescu.

Nu si-au dorit cei de acolo (n.r. de la FRF) sa-l aduca pe Mircea Lucescu, un antrenor cu experienta, dar care acapareaza – sa spun asa – cam tot ce se întampla la un club.

Managerial vorbind, probabil nu s-a dorit lucrul acesta. Eu vad un minus, era cel mai indreptatit antrenor sa vina la echipa nationala, indeplinea toate criteriile si ar fi putut fi antrenorul care chiar sa creeze o echipa nationala pentru Romania„, a mai spus fostul international.

The post Marica critica aducerea lui Daum in Romania: „O mai mare implicare si o mai mare raspundere o au si cei care l-au adus, cei care l-au consiliat!” appeared first on Sport Total FM.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com