Sport

Marius Croitoru, antrenor FC Botoșani: Cei care l-au urmărit pe Ongenda, nu cred că o mai fac

FC Botoșani nu se poate baza pe unul dintre cei mai buni jucători, Hervin Ongenda (24 de ani), din cauza impresarilor. Marius Croitoru, antrenorul moldovenilor, a declarat că influența reprezentanților l-a făcut pe jucător ca în ultimele săptămâni să nu mai dea un randament foarte bun.

Ongenda a fost pe listele mai multor echipe din afara României și a cerut să plece. Botoșani nu și-a dat acordul pentru transfer, iar fotbalistul, afectat de acest aspect, nu a mai dat un randament satisfăcător la antrenamente. ”Ongenda a fost dat peste cap. În primele cinci-șase etape a fost un jucător incredibil. Este de nerecunoscut față de ce a jucat în primele meciuri. Oamenii care îi gestionează interesele au crezut că prin presiunile pe care le fac asupra noastră și asupra lui, fac bine.

Dacă nu ești un jucător matur, calculat și să-ți vezi interesul, ai de suferit. Avem și noi de suferit pentru că nu ne putem baza pe un Ongenda 100%. Dacă eu nu sunt mulțumit de ceea ce arată. Cei care l-au urmărit până acum, nu cred că o să-l mai urmărească.”, a precizat Marius Croitoru.

Hervin Ongenda are 11 meciuri și două goluri pentru FC Botoșani în acest sezon, dar prestațiile sale au scăzut vizibil comparativ cu sezonul trecut și primele meciuri ale stagiunii în curs. El a ajuns la gruparea moldoveană în iulie 2018, din postura de jucător liber de contract.

Sursa: News24.ro.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.