Social Media

Mărțișoarele și florile, interzise anul acesta în școli, prin ordin comun al ministerelor Educaţiei şi Sănătăţii

Anul acesta, mărţişorul şi florile dăruite la început de primăvară, învăţătoarelor şi profesoarelor, rămân doar amintire, din cauza pandemiei.

martisoare frumoase

Un ordin comun al ministerelor Educaţiei şi Sănătăţii prevede că, în şcoli, este interzis schimbul de obiecte personale, din motive de siguranţă sanitară.
Mărţişoarele, florile şi alte atenţii oferite de 1 şi 8 martie sunt printre ele.

„Trebuie să avem în vedere că anul ăsta pe locul 1 este siguranţa noastră, a tuturor. Nu putem să ne imaginăm că vom impune reguli de genul ofer un mărţişor cu mănuşa chirurgicală în mâna sau dezinfectează-l înainte”, a spus Sorin Ion, secretar de stat Ministerul Educației, potrivit stirileprotv.ro.

Pentru importatorii de flori şi patronii de florarii, vânzările de 1 şi 8 martie reprezentau o mare parte din cifra de afaceri a unui an. În trecut, florăriile din oraşe încasau în aceste zile aproape 20 de milioane de euro.

Altfel spus, se vindeau în medie aproape 2 milioane de buchete.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.