marți 25 septembrie 2018 3:51 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / Mărturie INCREDIBILĂ din INFERNUL de la Paris | Un francez a DAT NAS ÎN NAS cu teroriştii chiar ÎNAINTE ca JIHADIŞTII să înceapă BAIA de sânge
Adpres Market
france-paris-shootings-2-465x390

Mărturie INCREDIBILĂ din INFERNUL de la Paris | Un francez a DAT NAS ÎN NAS cu teroriştii chiar ÎNAINTE ca JIHADIŞTII să înceapă BAIA de sânge

AdpresFM - Radio Online Stations  

france-paris-shootings-2-465x390Publicaţia franceză LeFigaro relatează una dintre mărturiile unei persoane care a văzut teroriştii cu două ore înainte ca aceştia să ia cu asalt sala de spectacole Bataclan, din centrul Parisului. Identitatea martorului care a dat nas în nas cu teroriştii jihadişti a fost protejată. Mărturia acestuia este înfiorătoare. Omul a povestit cum a observat maşina din care extremiştii musulmani au pornit măcelul de la terasele din Paris.

Sub protecţia anonimatului, omul povesteşte în şoaptă, cu vocea obosită, că nu se fac aproape două zile de când nu a mai dormit. Vineri seara, bărbatul era la restaurantul Cellar, în al 11-lea arondisment din Paris, la doar trei minute de Bataclan.

E un obişnuit al locurilor. Patronul e unul din prietenii lui. La ora 19:35, atunci când bea un pahar pe terasă, omul a văzut un Polo negru înmatriculat în Belgia:

“Au parcat chiar în faţa mea pentru că nu aveau loc. Mi s-a părut ciudat. Şoferul trăgea de volan ca şi cum nu ar fi ştiut să conducă. M-am dus la ei să le spun că au parcat pe un loc interzis. Nu au deschis geamul şi s-au uitat la mine urât. Credeam că sunt morţi vii, ca şi cum ar fi drogaţi”, povesteşte martorul.

Citiți articolul integral pe evz.ro

Adpres.ro : Adpres Media – Grup Media Target : contact@adpres.ro

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com