Sport

Meci decisiv pentru calificarea în Elite Round

 Echipa națională de futsal a României poate obține calificarea în Elite Round, ultima fază preliminară înainte de Campionatul Mondial din 2020, după meciul pe care îl va disputa contra naționalei din Kazahstan, sâmbătă, de la ora 19:00, în Sala Polivalentă din Piatra Neamț.

În primele două meciuri din grupa 5 a Main Roud, faza a doua a preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2020, România a remizat cu Olanda (1-1) și a învins Albania (3-1), clasându-se pe locul 2, cu 4 puncte.

Clasamentul grupei 5 a Main Round, după două runde:

1. Kazahstan – 6p (golaveraj 9-0)
2. România – 4p (golaveraj 4-2)
3. Olanda – 1p (golaveraj 1-6)
4. Albania – 0p (golaveraj 1-7)

În Elite Round vor obține calificarea primele două clasate. În ultima rundă din Main Round, România va întâlni liderul Kazahstan. Tricolorii au nevoie ca Olanda să nu învingă Albania, sâmbătă, de la ora 16:30, sau să termine cu un golaveraj superior Olandei grupa.

Sursa: News24.ro.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.