Sanatate

Medic de 48 de ani, ucis de coronavirus. Era șefă la primiri urgențe

doctorita neagu

Încă un medic a fost răpus de noul coronavirus. Şefa Compartimentului de Primiri Urgenţe de la spitalul municipal Feteşti a pierdut lupta cu viaţa la doar 48 de ani.

Mioara Neagu, medicul coordonator al Compartimentului de Primiri Urgenţe de la spitalul municipal Anghel Saligny din Feteşti, a murit pe un pat de spital. Femeia fusese infectată cu noul coronavirus în luna septembrie şi, deşi a luptat pentru viaţă, organismul său nu a făcut faţă. Mioara Neagu avea 48 de ani şi era medic specialist medicină de urgenţă.

Ea a început să se simtă rău în urmă cu o lună, iar acum două săptămâni a fost transferată la Spitalul Colentina. Din păcate, starea de sănătate a acesteia s-a înrăutăţit, iar în noaptea de joi spre vineri a murit.

La Spitalul din Feteşti sunt alte 25 de cadre infectate, iar la Slobozia sunt 10 medici şi asistente pozitive.

Mai mult pe Adev.ro


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.